Simona Halep, mai sinceră ca niciodată. Vedeta a mărturisit cine a fost idolul ei în copilărie: „Mi-a fost rușine să-i cer autograf”
in

Simona Halep, mai sinceră ca niciodată. Vedeta a mărturisit cine a fost idolul ei în copilărie: „Mi-a fost rușine să-i cer autograf”

Simona Halep a avut și ea, ca orice copil, un idol. Despre cine este vorba!

Simona Halep nu mai are nevoie de nicio introducere. Ea este cea mai îndrăgită sportivă de la noi din țară. Vedeta are mii de fani care o iubesc și care o susțin de fiecare dată. Pentru a ajunge unde este acum, ea a muncit foarte tare și muncește în continuare. A crezut în visurile sale, iar acum poate avea tot ceea ce își dorește. În plus, este și extrem de activă pe rețelele sociale, unde ține legătura cu fanii ei.

Zilele trecute, vedeta a împlinit 29 de ani și chiar de ziua ei a avut parte de câteva surprize. Ei bine, pe data de 27 septembrie, tenismena a avut un meci foarte important la Rolan Garros, pe care l-a și câștigat. Fanii au fost extrem de încântați de faptul că Simona Halep ne-a mai adus încă un trofeu acasă.

Simona Halep a avut un idol când era doar un copil

Tenismena este foarte sinceră cu admiratorii ei și le răspunde la orice întrebare. Nu se teme să spună tot ce are pe suflet, cu riscul de a fi uneori judecată. Marea campioană a tenisului românesc a susținut zilele acestea că atunci când era mică i-a luat exemplu pe cei mai buni. A avut un idol, căruia îi era rușine chiar să îi ceară și un autograf. Fanii nu se așteptau la o asemenea mărturisire din partea vedetei.

Simona Halep, mai sinceră ca niciodată. Vedeta a mărturisit cine a fost idolul ei în copilărie:  „Mi-a fost rușine să-i cer autograf”

„L-am avut idol pe Andrei Pavel când eram copil, mereu când îl întâlneam aveam emoții, chiar mi-a fost rușine să-i cer autograf. La Roland Garros în 2007 am mers la meciul lui de dublu și i-am cerut manșeta! Și de atunci nu am mai dat-o jos din thermobag. Și el m-a inspirat tot timpul și faptul că și el a câștigat la juniori la Roland Garros mi-am dorit și eu să fac același lucru. M-a îndrumat frumos fără să mă cunoască. A fost o energie plăcută când ne-am întâlnit amical la teren.”, își amintește Simona Halep.

Simona Halep are succes pe toate planurile, chiar și în dragoste. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Toni Iuruc alături de care are planuri mari de viitor. Se pare că vor chiar și să se căsătorească, dar nu sunt este susținută nici măcar de părinții ei.

 

 

Dani Mocanu, mesaj dur pentru dușmani! Artistul are filmări compromițătoare cu artiștii: „Dacă vi le arăt, sare România în aer”

Dani Mocanu, mesaj dur pentru dușmani! Artistul are filmări compromițătoare cu artiștii: „Dacă vi le arăt, sare România în aer”

Gina Pistol, motivul pentru care a ținut sarcina ascunsă. Drama neștiută a prezentatoarei: "Nu am îndrăznit să mă bucur"

Gina Pistol, motivul pentru care a ținut sarcina ascunsă. Drama neștiută a prezentatoarei: „Nu am îndrăznit să mă bucur”