Simona Halep, surpriză de zile mari. Vedeta a câștigat la Roland Garros, iar ce s-a întâmplat după i-a uimit pe fani
in

Simona Halep, surpriză de zile mari. Vedeta a câștigat la Roland Garros, iar ce s-a întâmplat după i-a uimit pe fani

Simona Halep a jucat și a câștigat la Roland Garros chiar de ziua ei.

Simona Halep a împlinit pe data de 27 septembrie vârsta de 29 ani. Acea zi a fost una extrem de importantă din muulte puncte de vedere. Ei bine, sâmbătă sportiva a avut un meci foarte important pentru cariera sa. A jucat la Roland Gaross. Nu doar că a jucat, dar a și câștigat meciu respectiv. Nu putea să aibă parte de un cadou mai frumos decât acesta. Ea se bucură de succes pe toate planurile și imediat după ce a câștigat marele meci, a sărbătorit așa cum se cuvine.

Simona Halep a câștigat un meci important chiar de ziua ei

Chiar de ziua ei, tenismena a ieșit victorioasă din meciul de la Rolan Gaross. Imediat după, Halep a mers la o plimbare pe străzile din Paris. S-a bucurat din plin de acele momente, iar ceea ce a văzut a lăsat-o mască. Ei bine, ea a s-a impus în fața Sarei Sorribes Tormo, în primul tur de la Roland Garros. (scor 6-4, 6-0)

„O aniversare cu totul specială, în locul meu fericit! Mă simt foarte iubită astăzi. Vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele și sprijinul vostru. ❤️ ROLAND-GARROS”, a scris Simona Halep pe Facebook.

 Simona Halep, surpriză de zile mari. Vedeta a câștigat la Roland Garros, iar ce s-a întâmplat după i-a uimit pe fani

Fericită de reușita sa, Simona Halep a postat pe Facebook un mesaj de mulțumire pentru toți susținătorii ei. Așa cum face de fiecare dată, campioana noastră a postat și o serie de imagini de pe teren. Acestea au primit mii de aprecieri din partea fanilor, care sunt extrem de mândri de frumoasa noastră româncă. Pentru a ajunge aici, sportiva a muncit din greu și muncește în continuare. Aproape că nu trece zi fără să se antreneze. Pe străzile din Paris, imediat după victorie, ea a dat de numeroase panouri publicitare care înfățișau poza și semnătura ei.

„A fost special să joc de ziua mea la Roland Garros, e o amintire pe care o s-o păstrez toată viața. Nu pot sărbători prea mult, poate cu o sticlă de apă în cameră pentru că nu avem voie să ieșim din cameră. Voi vorbi cu cei apropiați și atât. Nimic special. După turneu o să am timp să sărbătoresc.”, a declarat Simona Halep, în cadrul unei conferințe de presă.