Simona Halep, testată pozitiv cu COVID-19! Care este starea tenismenei

Simona Halep a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care își anunță fanii că a fost infectată cu nul coronavirus, însă că se află în afara oricărui pericol.

Simona Halep, testată pozitiv cu COVID-19! Care este starea tenismenei

Simona Halep, unul dintre oamenii cu care țara noastră se mândrește în toată lumea, a fost infectată cu virusul COVID-19. Anunțul a fost făcut chiar de ea pe rețelele de socializare.

Tenismena a postat un mesaj prin care își anunță fanii cu privire la situația în care se află și, de asemenea, a vorbit și despre cum se simte în aceste momente. Vedeta mărturisește că este într-o stare bună și are simptome ușoare, însă se simte bine!

Se pare că virusul se atinge chiar și de campioni. Simona Halep se află în afara oricărui pericol. Și-a anunțat fanii că se simte bine și că nu pezintă simptome care să fie un motiv de îngrijorare. Va sta în autoizolare timp de 2 săptămăni la domiciliu, adică până când testul va avea să devină negativ.

Ce a transmis Simona Halep fanilor săi?

”Salutare tuturor! Voiam să vă anunț că am fost testată pozitiv pentru COVID-19. M-am autoizolat la domiciliu. ”, a fost mesajul scris de Simona Halep pe pagina ei de socializare!

”Mă recuperez bine cu simptome ușoare. Mă simt bine… vom trece prin asta împreună”, a mai spus Simona Halep pe contul ei de socializare!

Simona Halep se numără printre campionii lumii în sport, așa că veniturile sale sunt și ele unele considerabile. Nu a pus banii la saltea, ci i-a investit în afaceri care se văd a fi de foarte mare succes.

Simona Halep, testată pozitiv cu COVID-19! Care este starea tenismenei

Mai exact, afacerile Simonei Halep au debutat sub forma unei cafenele în Constanța. Aceasta nu mai există în prezent, însă afacerile nu se opresc aici. Marea tenismenă deține un hotel de 4 stele și un bloc care însumează nici mai mult nici mai puțin de 22 de apartamente.

Chiar și așa, timpul sportivei este destul de limitat, fiind necesar să ajungă la antrenamente și la competiții sportive. Cei care se ocupă de afacerile Simonei sunt chiar tatăl și fratele ei.