Simona Trașcă este o femeie foarte atrăgătoare și nu puține au fost dățile în care blondina a dat jos hainele de pe ea. Se pare că este extrem de generoasă cu fanii ei, oferindu-le un ”tratament” cum rar ne este dat să vedem. Fotografia pe care Simona a publicat-o în mediul online a stârnit cele mai diverse reacții din partea admiratorilor săi.

Se pare că Simonei Trașcă nu-i plac deloc ținutele cuminți, iar de aceea ea, mai bine, alege să renunțe la haine decât să nu aibă ce arăta fanilor! Blondina este o prezență super hot, care poate pune pe jar orice bărbat. Atrage toată atenția asupra ei. Trebuie să recunoaștem că există și destule motive întemeiate să fie așa.

Simona Trașcă le dă daună totală tuturor celor care o privesc. Nu este de mirare faptul că diva are atât de mulți urmăritori în mediul online, blondina le oferă un conținut de maximă calitate. Are numeroase atuuri și își scoate la înaintare cele mai ”puternice” arme pe care le are în dotare, cum ar fi de această dată bustul generos.

Simona Trașcă, cea mai îndrăzneață imagine

Simona Trașcă nu a putut lăsa seara să treacă fără să nu le ofere fanilor ei o imagine de vis și un motiv numai bun să dea frâu liber imaginației. Într-o lenjerie destul de apetisantă, de culoare albă, blondina s-a fotografiat așa cum știe ea cel mai bine să o facă, adică fără inhibiții și numai cu gânduri bune, mai ales pentru bărbații care o admiră.

Simona Trașcă a dat foc inhibițiilor și și-a etalat bustul generos în mediul online! FOTO

Totul devine și mai senzual după ce ne mutăm privirea puțin mai sus, adică la buzele roșii ca focul ale fostei asistente TV. Detaliul care a făcut să explodeze bomba am putea spune.

Fanii au rămas mască și nu au putut decât să o răsfețe pe blondină cu comentarii care mai de care mai siropoase.

„Super ❤️💯🔥, Frumoasa 🌹🌹🌹, Superbee”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.