Smiley a recunoscut pentru cine a scris piesa ”Ne vedem noi”. Artistul, momentul adevărului: „Acum că știți secretul…”

Smiley nu mai are niciun secret față de fanii lui.

Smiley a recunoscut pentru cine a scris piesa ”Ne vedem noi”. Artistul, momentul adevărului: "Acum că știți secretul..."

Smiley și Delia au lansat împreună zilele acestea piesa „Ne vedem noi”. Au trecut ani buni de când cei doi nu au mai lansat nimic împreună. Au înregistrat piesa și au filmat videoclipul în mare secret. Nimeni nu se aștepta la o asemenea colaboare, dar fanii au fost extrem de încântați. Melodia a ajuns repede la inimile lor, drept dovadă se situează deja pe primele locuri în Trending-ul românesc. Acesștia au rupt topurile muzicale și în afara țării și sunt extrem de recunoscători pentru acest lucru.

Smiley le-a spus fanilor pentru cine a scris „Ne vedem noi”

Cum era de așteptat, „Ne vedem noi” este deja un hit și i-a cucerit pe fani din prima. Piesa are o poveste extrem de interesantă în spate. Versurile acesteia au fost scrise chiar de artist pentru o persoană specială din viața lui. Ei bine, se pare că piesa a fost scrisă chiar pentru iubita lui, Gina Pistol. Vedeta și-a anunțat recent urmăritorii că este însărcinată, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet.

Cei doi artiști sunt nerăbdători să își strângă în brațe fetița, dar mai au ceva timp de așteptat. Până atunci, ei se bucură de succesul pe care îl are noua melodie a artistului în colaborare cu Delia. În topurile internaționale, ei i-au întrecut chiar și pe Maluma sau pe Jennifer Lopez. Ce și-ar putea dori mai mult de atât.

Smiley a recunoscut pentru cine a scris piesa ”Ne vedem noi”. Artistul, momentul adevărului: "Acum că știți secretul..."

Smiley a făcut recent o postare pe contul lui de Instagram în care le-a mărturisit că piesa a fost scrisă pentri aleasa inimii lui. Când au citit asta, fanii nu s-au putut abține și au reacționat pe loc. Au înroșit butonul de like și au dat zeci de comentarii.

„De obicei nu fac astfel de destăinuiri, dar trebuie să vă mărturisesc că am scris acest cântec cu gândul la Iubita Mea.❤️ Acum că știți secretul,🤭 vă rog să o ascultați”, a scris Smiley în mediul online referitor la melodia „Ne vedem noi” pe care o interpretează alături de jurata de la „iUmor”, Delia.