Smiley, anunț de zile mari pentru fanii lui! Nimeni nu se aștepta la asta: „Vreau să recuperez”

Smiley le-a dat un motiv de bucurie tuturor fanilor săi.

Smiley, anunț de zile mari pentru fanii lui! Nimeni nu se aștepta la asta: "Vreau să recuperez"

Smiley trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Artistului îi merge extrem de bine pe plan profesional și este mândru de asta. În timp ce unii colegi de breaslă au fost afectați de pandemia de coronavirus, el nu a stat deloc cu mâinile în sân. Deși îi este dor de concerte și de oamenii din fața scenei, încearcă să ajungă și altfel mai aproape de fanii săi.

Smiley va lansa cel de-al cincilea album solo din carieră

În urmă cu doar câteva ore, iubitul Ginei Pistol le-a făcut admiratorilor săi o dezvăluire de senzație. Se pare că artistul lucrează deja la un nou album, pe care abia așteaptă să îl scoată pe piață. Cu siguranță, oamenii lui îl așteaptă cu sufletul la gură și vor dori să vadă ce tonuri noi a mai scos creativitate acestuia.

Vestea bună este că nu vor va mai avea chiar atât de mult timp de așteptat. Cântărețul are de gând să lanseze cel de-al cincilea material discografic din cariera sa anul viitor. El le-a transmis fanilor mesajul incendiar atât de pe Facebook, cât și pe Instagram.

Smiley, anunț de zile mari pentru fanii lui! Nimeni nu se aștepta la asta: "Vreau să recuperez"

Din câte a mărturisit chiar el, perioada aceasta este una foarte aglomerată. Smiley este prins cu filmările pentru ,,Românii au talent” și ,,Vocea României”, care îi ocupă foarte mult timp. Deși este ocupat cu proiectele sale, el merge și la studio unde lucrează la noul său album solo.

Cu siguranță perspectiva de viitor tată i-a adus un val de inspirație de care se va bucura o țară întreagă. Fiica lui și a Ginei Pistol va veni pe lume anul viitor, ceea ce înseamnă că sincronizarea va fi perfectă.

,,Prins cu filmările Românii au talent , Vocea României și cu treburi noi prin casă, am cam neglijat studioul în ultimele săptămâni. Dar vreau să recuperez, mai ales că îmi doresc ca anul viitor să public un nou album, al cincilea …” a scris Smiley în dreptul fotografiei.