Smiley lansează o nouă provocare pe Instagram. Artistul vrea să audă părerea fanilor: "Ce făceai tu acum 13 ani"
in

Smiley lansează o nouă provocare pe Instagram. Artistul vrea să audă părerea fanilor: „Ce făceai tu acum 13 ani”

Smiley le-a făcut o nouă surpriză fanilor.

Smiley este plin de surprize în ultima vreme. Recent, el a reușit să își ia fanii de pe Instagram prin surprindere. El a lansat o nouă provocare pentru ei care se numește #FacemDinPovesteRealitate. Este extrem de curios să vadă ce părere au admiratorii lui despre acest proiect. În ciuda programului extrem de încărcat pe care îl are, cântărețul nu uită de internauți. Se bucură zilnic de susținerea lor și îi răsplătește așa cum se cuvine.

Smiley: „Ce făceai tu acum 13 ani”

Smiley trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Gina Pistol. Cei doi au fost mereu rezervați când a venit vorba despre viața lor personală. Sunt împreună de foarte mulți ani, dar au preferat să se iubească în spatele camerelor de filmat. Cei doi artiști sunt mai fericiți ca niciodată, de când prezentatoarea a rămas însărcinată.

Medicii nu i-au dat prea mari șanse să rămână însărcinată, dar minunea s-a întâmplat. Vedeta urmează să aducă pe lume o fetiță și este deja însărcinată în cinci luni. Smiley este un om norocos pentru faptul că are alături de el o femeie precum iubita lui. Este recunoscător pentru tot ceea ce i se întâmplă și trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale.

Chiar dacă fanii au impresia că știu tot despre el, artistul reușește să îi ia prin surprindere de fiecare dată. Recent, el le-a povestit acestora, pe contul lui oficial de Instagram, că au trecut nici mai mult, nici mai puțin de 13 ani de când a lansat piesa „În lipsa mea”. El și-a provocat urmăritorii să îi spună ce făceau ei la vremea aceea, iar reacțiile lor nu au întârziat să apară.

Smiley lansează o nouă provocare pe Instagram. Artistul vrea să audă părerea fanilor: "Ce făceai tu acum 13 ani"

„Atunci sau Acum? Mi-am pus emoția și curajul într-un nou început. Am pornit pe drumul carierei de artist solo cu piesa În Lipsa Mea. 13 ani mai târziu, sunt tot aici, alături de tine și vreau să aud ce făceai tu acum 13 ani 🤔”, a scris Smiley pe contul lui oficial de Instagram.

Ștefania este în culmea fericirii! Vedeta, surpriză de proporții pentru admiratori: "6 ani de când...."

Ștefania este în culmea fericirii! Vedeta, surpriză de proporții pentru admiratori: „6 ani de când….”

Dorian Popa a ajuns pe mâna poliției. Totul s-a întâmplat din cauza unui fan: "La a doua abatere..."

Dorian Popa a ajuns pe mâna poliției. Totul s-a întâmplat din cauza unui fan: „La a doua abatere…”