Smiley și-a emoționat fanii până la lacrimi! Imaginea care le-a rupt inimile: ,,Anul ăsta la concerte”

Lui Smiley îi este dor de concerte.

Smiley și-a emoționat fanii până la lacrimi! Imaginea care le-a rupt inimile: ,,Anul ăsta la concerte”

Smiley, ca orice alt artist de la noi, a fost grav afectat de pandemia de coronavirus. Din păcate, toate concertele i-au fost anulate. El duce lipsa scenei, dar și a fanilor care se înghesuiau în fața ei, să îl vadă. A avut parte de un an greu din acest punct de vedere și cel mai probabil nici anul viitor nu va fi unul prea bun. Situația din țara noastră este din ce în ce mai grea, iar evenimentele nu s-au mai desfășurat ca pe vremuri.

Iubitul Ginei Pistol ar da orice să se întoarcă pe scenă. Îi este extrem de dor de acele momente, drept dovadă stă imaginea pe care a postat recent pe social media. Multe vedete au fost revoltate din cauza faptului că nu au mai concerte sau evenimente unde să cânte. În plus, au pierdut sume mari de bani și le-a fost mult mai greu să supraviețuiască. Faptul că această perioadă va mai dura îi sperie și mai tare.

Smiley, imaginea care le-a rupt inimile susținătorilor

Smiley nu este revoltat deloc, ci doar melancolic. Imaginea tristă pe care tocmai a postat-o a emoționat pe toată lumea până la lacrimi. Nu doar lui îi este dor de admiratorii lui, ci și acestora de el. Este dezamăgit că deși a respectat personal toate regulie, lucrurile nu par că merg în direcția bună.

Smiley și-a emoționat fanii până la lacrimi! Imaginea care le-a rupt inimile: ,,Anul ăsta la concerte”

,,anul asta la concerte🎫”, a adăugat Smiley în dreptul postării sale.

Cântărețul a postat o fotografie, în care se afla singur pe un scaun, iar în jurul său erau multe alte scaune goale. Susținătorii săi au înțeles imediat cea vrut să transmită Smiley prin intermediul acelei imagini. Și ei sunt triști din acest motiv, dar nu au nicio putere să facă absolut nimic pentru a îndrepta situația.

,,Abia astept sa treaca perioada asta si sa se mai poata organiza concerte…acea emotie pe care o simti la fiecare concert e unica si sper ca concertul din februarie 2021 sa se tina…❤❤❤”, a scris unul dintre fanii îndrăgitului artist.