Smiley și-a văzut pentru prima dată fetița la ecograf. Cum a reacționat artistul: ”Eram pregătit să filmez, dar... ”
in

Smiley și-a văzut pentru prima dată fetița la ecograf. Cum a reacționat artistul: ”Eram pregătit să filmez, dar… ”

Bucurie mare pentru Smiley și Gina Pistol.

Smiley este cel mai fericit om din lume. Artistul și iubita lui, Gina Pistol, așteaptă primul lor copil, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. O vreme, ei au decis să nu spună nimănui faptul că prezentatoarea este însărcinată. Au vrut să țină totul pentru ei, dar nu prea le-a ieșit. Informația a ajuns în presă, înainte de a face ei anunțul oficial.

Gina Pistol a primit șanse mici de la medici să aducă pe lume un copil pe cale naturală. Când acest lucru s-a întâmplat, vedetelor pur și simplu nu le-a venit să creadă. Au vrut să știe doar ei, până când totul ar fi fost sigur. La câteva zile după, ei au filmat un vlog extrem de emoționant în care le-au dat fanilor informații prețioase.

Smiley și-a văzut fiica la ecograf

Smiley și iubita lui au povestit cum a decurs viața lor în ultimii trei ani, dar au vorbit și despre sarcină. Admiratorii i-au urmărit cu sufletul la gură, au râs și au plâns odată cu ei. Gina nu s-a putut abține și s-a lăsat copleșită de emoții. Ei bine, zilele acestea au mai avut parte de un moment care i-a emoționat până la lacrimi din nou.

Smiley și-a văzut pentru prima dată fetița la ecograf. Cum a reacționat artistul: ”Eram pregătit să filmez, dar... ”

Cei doi îndrăgostiți sunt nerăbdători să își strângă fiica în brațe pentru prima oară. Sunt extrem de fericiți și se bucură din plin de aceste momente. În plus, recent au mers la ecograf, iar emoțiile au fost atât de mari încât artistul nu a știut cum să reacționeze. A vrut să filmeze momentul, dar din păcate a uitat de tot.

”Eram pregătit să filmez, dar am uitat, am uitat să fac tot. Nu mi-e teamă de absolut nimic. Aștept să văd ce o să se întâmple. Sunt convins că tot ceea ce voi trăi va fi ceva nou, cu siguranță și sunt entuziasmat să primesc ce se va întâmpla în viitor, să primesc această fetiță a noastră cu brațele deschise. Habar nu am, nu știu la ce să mă aștept.”, a declarat Smiley în cadrul unei emisiuni TV.