Soarta lui Meghan și a lui Harry în familia regală este „pecetluită”, avertizează Robert Lacey: ,,Familia va rămâne despărțită…”

Se pare că relația dintre Prințul Harry și familia regală nu are prea multe șanse să mai revină la ce era în trecut.

Soarta lui Meghan și a lui Harry în familia regală este „pecetluită”, avertizează Robert Lacey: ,,Familia va rămâne despărțită...”
Soarta lui Meghan și a lui Harry în familia regală este „pecetluită”, avertizează Robert Lacey: ,,Familia va rămâne despărțită...”

În timp ce distanța dintre familia regală și Meghan și Harry continuă să crească, se pare că sunt șanse destul de mici ca relația dintre ei să se repare. Pe măsură ce tot mai multe lucruri încep să iasă la suprafață.

Relația dintre familia regală și ducii de Sussex nu se va schimba

Criticile împotriva lui Meghan Markle și a prințului Harry au crescut în ultima vreme, dar se pare că au devenit mult mai evidente încă de când s-a reaprins mânia în legătură cu acordul lor cu Netflix după lansarea sezonului patru al The Crown.

Istoric regal și autor al cărții ,,Bătălia fraților”, Robert Lacey susține că soarta ducelui și ducesei de Sussex pare să fi fost pecetluită cu familia regală și nu mai există cale de întoarcere.  Într-o discuție cu scriitorul Alain Elkann, Lacey a spus că nu crede că lucrurile se vor schimba în viitor. Autorul a comparat ce se întâmplă acum în familia regală cu criza generată de abdicarea lui Edward.

„Familia va rămâne despărțită. Nu văd că Harry și Meghan vor fi vreodată membri lucrători ai Familiei Regale în viitor. Fac comparații frecvente între situația actuală și criza abdicării lui Edward al VIII-lea. Ambele sunt în esență conflicte între dragoste și datorie. Harry reprezintă iubirea și Harry a plecat în exil”, a spus Lacey, potrivit Express.co.uk.

Edward al VIII-lea, fratele regelui George al VI-lea, a abdicat de la tron ​​în 1937, pentru adevărata sa iubire. O socialistă americană pe nume Wallis Simpson și a ajuns să se mute cu ea în Franța după căsătorie.

Regele George al VI-lea, fratele lui Eduard al VIII-lea, le-a dat titlurile de duce și ducesă de Windsor. Cu toate acestea, în timp ce fostul monarh a fost numit și Alteța Sa Regală, soției sale nu i-a fost acordată aceeași onoare de către Coroană.

 Soarta lui Meghan și a lui Harry în familia regală este „pecetluită”, avertizează Robert Lacey: ,,Familia va rămâne despărțită...”
Foto: Getty Images

Prințul Harry și Meghan încă dețin titlurile complete

Prințul Harry și Meghan au primit titlurile de Duce și Ducesă de Sussex în mai 2018. Chiar în ziua nunții lor, drept un cadou din partea Reginei.

Cuplul  încă deține titlurile complete, dar a renunțat la utilizarea  lor ca parte a tranzacției încheiate la Sandringham în ianuarie.

Regina, prințul Charles, prințul William și prințul Harry au participat la acest summit. La câteva zile după ce ducii de Sussex au anunțat pe Instagram intenția lor de a renunța la îndatoririle regale și de a lucra cu jumătate de normă la proiecte private și profitabile din punct de vedere financiar, reprezentând în același timp coroana.

Potrivit rapoartelor de la acea vreme, această soluție „de jumătate,  jumătate” nu a fost considerată viabilă de către regină și de cei doi moștenitori ai ei.