Șoferul unui BMW a blocat ușa ambulanței care venise la un pacient în comă

Un nou incident socant s-a produs la Arad, acolo unde un echipaj SMURD venit cu ambulanta la un pacient aflat in coma nu a putut sa scoata targa pentru ca soferul unui BMW a blocat usa autospecialei.

Șoferul unui BMW a blocat ușa ambulanței care venise la un pacient în comă

Zilnic apar noi şi noi cazuri de comportament iresponsabil în rândul şoferilor din România. De această dată în vizor a intrat Aradul. Un şofer de BMW a blocat, pur şi simplu, o autospecială de la SMURD, care urma să preia un pacient aflat în comă. Acesta a parcat în spatele autospecialei, iar medicii nu au putut să scoată targa.

Respectivul sofer le-a spus cadrelor medicale venite la omul in coma sa aiba putina rabdare, ca nu sta mult.

„Oare cum am putea scoate targa din autospeciala si prelua pacientul, azi un bolnav in coma, daca apoape zilnic sunt conducatori auto care parcheaza” doar cateva secunde” in usa SMURD-ului?”, au scris cei de la ISU Arad pe Facebook.

Cu numai o zi in urma – duminica, 17 ianuarie -, pe partia Kalinderu, din Busteni, mai multi turisti au blocat accesul unei ambulante care trebuia sa ajunga la un copil accidentat. Persoanele respective – ele insele cu copii de mana! – s-au aratat nepasatoare la problema „altuia”, adica a copilului care avea nevoie de ajutor, fiind nemultumite de deranjul provocat de ambulanta. Mai mult, turistii l-au incoltit pe un lucrator la Salvamont care incerca sa le explice situatia, iar unul dintre nemultumiti a aruncat cu vin fiert pe parbrizul masinii, iritat ca pornise sirena!

Dupa ce jandarmii i-au amendat pe recalcitranti, sotia individului care a azvarlit cu vin fiert pe ambulanta a sunat la 112, ca sa reclame „abuzul” si sa ceara anularea sanctiunii!