Solista trupei RBD, Dulce Maria, a născut! Ce nume a ales vedeta pentru primul copil?

Actrița de telenovele spaniole, Dulce Maria, a adus pe lume o fetiță. Mămică pentru prima oară, a făcut marele anunț pe contul său de Instagram

Solista trupei RBD, Dulce Maria, a născut! Ce nume a ales vedeta pentru primul copil?

Cunoscută din telenovela Rebelde care i-a adus un imens succes, Dulce Maria a trecut de la rolul de puștoaică de liceu la cel de mămică. Plină de emoție și la prima experiență de acest fel, actrița din Mexic a adus astăzi pe lume o fetiță complet sănătoasă.

Vedeta în vârstă de 34 de ani este căsătorită cu Paco Alvarez, actor și el. Cei doi și-au oficializat relația anul trecut. Lucrurile au mers foarte bine între ei și nu au stat prea mult pe gânduri că au și dat vestea sarcinii.

Ce nume au ales pentru micuță?

Dulce Maria a anunțat că fetița va primi numele de Maria Paula. Cei doi soți au luat împreună decizia aceasta. Actorii care au devenit păriți, sunt în culmea fericirii și se bucură de minunea care a apărut în viața lor.

Nașterea a avut loc în mare secret, la fel ca și cununia celor doi. Au vrut să se bucure în liniște de aceste evenimente importante, iar mai apoi nu au uitat nici să își țină fanii la curent. Ca urmare, actrița mexicană a postat imediat după naștere, o fotografie cu mânuța copilului.

Solista trupei RBD, Dulce Maria, a născut! Ce nume a ales vedeta pentru primul copil?

Așa a ales vedeta să facă marele anunț din viața ei. Postarea a strâns aproape un milion de aprecieri și foarte multe comentarii cu felicitări. Nici colegii săi de trupă nu au omis să îi transmită gânduri bune. Anahi și Alfonso Herrera i-au transmis mesaje frumoase proaspetei mămici.

Nu se știa exact data nașterii, dar publicul era la curent cu faptul că acest moment se apropie. Mândră tare de perioada de graviduță, Dulce Maria le-a arătat fanilor burtica ei pe conturile sale de socializare. Din imaginile postate, se poate observa grija pe care tăticul le-o poartă celor două fete din viața sa, chiar înainte de venirea pe lume a Mariei Paula.

Solista trupei RBD, Dulce Maria, a născut! Ce nume a ales vedeta pentru primul copil?

Primele declarații din spital

Actrița a ținut să își facă cunoscute o parte din emoțiile și trăirile din această frumoasă perioadă a vieții sale pe contul ei de Instagram. La prima postare cu micuța, vedeta a mărturisit că niciun cuvânt nu este suficient pentru a putea exprima tot ce simte cu adevărat.

„Maria Paula, te iubim cu toată ființa noastră. Promit să fac totul ca să fiu cea mai bună mamă pentru tine, steaua mea frumoasă! Te iubim!” a scris Dulce Maria de pe patul de spital.