Soția lui Alin Oprea implicată în industria videochat-ului? Ce s-a aflat despre mama copiilor artistului

Divorțul anului dintre Alin Oprea și Larisa scoate la iveală aspecte ale căsniciei lor pe care nimeni nu le-ar fi crezut. O nouă ipoteză despre trecutul celor doi este acum vehiculată.

Alin Oprea și-a închiriat apartament în buricul Capitalei! Din ce face banii acum artistul?

Solistul Trupei Talisman și soția lui Larisa se află în plin divorț după un mariaj de peste două decenii. Cei doi nu mai formează de mult un cuplu însa acum duc un adevărat război pe avere. Dintre cei doi, deși se declară victimă, Alin Oprea a fost criticat pentru relația extraconjugală pe care o avusese de mai bine de doi ani. Se pare însă că nici comportamentul soției sale nu a fost scăpat de acuze.

Larisa „a tolerat” in locuința familiei  existența unui studio de videochat?

Alin Oprea a fost cel care a confirmat despărțirea de soția lui în vara acestui an. El susține însă că Larisa știa de mult timp de noua lui relație însă a vrut să creeze o diversiune pentru a pune mâna pe averea familiei. Astfel, din acest motiv Larisa Oprea ar fi anunțat presa că artistul a călcat strâmb.

Solistul de la Talisman a ieșit în fața publicului în mai multe emisiuni în care a vorbit despre problemele de familie pe care le avea cu fosta lui parteneră. Alin susține că Larisa l-a înșelat de mai multe ori însă a preferat de fiecare dată să treacă cu vederea aceste lucruri, tocmai pentru a-și ține familia unită.

Cântărețul susține că un cetățean de origine germană, cu care Larisa a avut o idilă, a divorțat pentru a fi împreună cu ea. Se pare că soția lui i-a ascuns mai multe aspecte pe parcursul căsniciei. Multe dintre acestea au fost aflate absolut întâmplător de artist.

Soția lui Alin Oprea implicată în industria videochat-ului? Ce s-a aflat despre mama copiilor artistului

Una dintre cele mai grave acuzații, susțin surse din anturajul celor doi, ar fi legată de existența unui studio de videochat într-unul dintre apartamentele soților Oprea. Locuința din zona Carol era închiriată chiar de către Larisa care avea cunoștință despre ceea ce se întâmpla în casa respectivă.

Alin a descoperit acest fapt după ce a fost anunțat de administratorul blocului că există o problema la coloana de apă ce are legătură cu apartamentul respectiv. Ajuns la fața locului artistul ar fi descoperit grozăvia.

Mai mult, vecinii de pe scară i-au confirmat artistului că soția lui trecea destul de des pe acolo.

Alin a fost sunat de administratorul blocului că s-a inundat unul dintre apartamente. Alin a venit de urgență și a descoperit că în locuință exista toată logistica pentru un studio de videochat. Ar fi picat cerul pe el când a descoperit studioul. Alin a fost informat de vecinii din bloc despre cele ce se petreceau în apartament și, mai mult decât atât, aceștia i-au spus că Larisa trecea foarte des pe acolo, semn că știa ce se petrece în apartament’, a precizat un apropiat pentru sursa citată.

Alin și Larisa urmează să ajungă în fața instanței de judecată la jumătatea lunii Februarie. Deși s-a arătat dezamăgit de termenul lung pe care judecătorii l-au stabilit pentru înfățișare, Alin se conformează și așteaptă cu nerăbdare să încheie acest episod din viața lui.

Solistul are acum o relație cu o clujeancă focoasă de care este îndrăgostit lulea. Se pare că Alin este urmărit de blestemul „studioului de videochat” și acum. Asta pentru că și actuala lui parteneră ar fi patroana unuia.