Soțul Daianei Anghel, prietena Cristinei Ich, a făcut infarct

Fosta știristă a dat vestea pe contul ei de Instagram: „Cred că mă înțelegeți”

Daiana Anghel a intrat în televiziune la vârsta de 21 de ani. A prezentat știri sportive la Antena1, Antena 3, Sport.ro și la Kanal D. În anul 2012, blondina a renunțat la televiziune. Astfel a ales să se dedice total vieții de familie, urmând să se căsătoarească.

Cu o lună înainte de marele eveniment, viitorul mire a anulat nunta după ce i-a adus acuzații știristei că l-a înșelat cu Ciprian Marica. Tot atunci a descoperit și că vrea să lucreze în industria cosmetică și a lansat propria ei colecție de produse de îngrijire pentru femei.

În 2019, fericirea părea că își face loc în sfârșit și în viața ei. S-a căsătorit atunci cu Sorin Gonțea, făcând cununia civilă în Brașov în cadrul unui eveniment restrâns.

O prezență puternică în lumea online, Daiana Anghel comunică în fiecare zi prin Instastory-uri cu oamenii care o îndrăgesc. Pasionată de produse cosmetice și de îngrijire, prietena Cristinei Ich le dă mereu tot felul de sfaturi fetelor care o urmăresc.

Ce a pațit soțul Daianei?

Fosta știristă a anunțat publicul pe contul său de Instagram că Sorin a facut infarct în dimineața aceasta și se află la spital. Printr-un filmuleț i-a asigurat pe urmăritori că soțul ei se află acum în stare stabilă.

Și-a ținut pe mai departe fanii la curent și i-a anunțat pe aceștia că maine, medicii vor face mai multe analize și investigații pentru a afla motivul infarctului. De asemenea aceștia vor putea determina și dacă vor fi urmări de pe urma crizei din dimineața aceasta.

Vizibil îngrijorată pentru starea de sănătate a soțului ei, Daiana Anghel s-a scuzat pentru că în următoarele zile nu va mai putea fi la fel de activă pe contul de socializare. Prietena Cristinei Ich le-a cerut urmăritorilor ei să aibă răbdare cu ea.

„Skincare Guru” așa cum i se mai spune în comunitatea pe care a adunat-o în jurul său, Daiana trebuia să organizeze un concurs pe care îl va amâna până când se vor rezolva problemele de sănătate ale lui Sorin Gonțea. A preconizat că va lipsi vreo două zile până când apele se vor mai liniști.