Speak a împlinit 34 de ani! Ce mesaj a transmis artistul de ziua lui: „Anul trecut, pe vremea asta…”

Speak a fost cuprins de naostalgie la cei 34 de ani ai săi.

Speak a împlinit 34 de ani! Ce mesaj a transmis artistul de ziua lui: „Anul trecut, pe vremea asta...”

Speak a împlinit weekend-ul acesta frumoasa vârstă de 34 de ani. Un asemenea eveniment important nu ar fi avut cum să treacă neobservat. El a postat un mesaj plin de emoții pe Instagram, iar fanii lui au reacționat imediat. Este nostalgic, pentru că se gândește cum petrecea anul trecut, pe vremea aceasta.

Speak este în culmea fericirii și are și de ce. El și Ștefania formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. De ceva vreme, ei au început să se gândească tot mai mult la viitorul lor, deși uneori le este dor de trecut. Ei bine, anul trecut participau la emisiunea Asia Express, care a fost una dintre cele mai frumoase și interesante experiențe din viața lor.

Speak a împlinit 34 de ani!

Ei pot spune cu tărie că participarea la această emisiune a fost un test important pentru relația lor. Speak și Ștefania au fost unii dintre preferații publicului, dar nu s-au întors acasă cu marele premiu. Au reușit, însă, să își consolideze relația și chiar s-au logodit. Nici până acum nu au anunțat când avea loc nunta lor, dar cu siguranță nu anul acesta.

Îndrăgostiții se bucură din plin de toate clipe pe care le petrec împreună. Nu stau departe nici de fanii lor, pentru care postează zilnic pe Instagram. Aceștia sunt ținuți la curent cu cele mai importante evenimente care au loc. Zilele trecute, Speak și-a sărbătorit ziua de naștere și a fost cuprins de nostalgie. Nu a petrecut așa cum se cuvine, din cauza pandemiei de coronavirus. A preferat să stea acasă, unde a petrecut alături de iubita lui și alături de câțiva prieteni.

„Anul trecut, pe vremea asta, îmi sărbătoream ziua de naștere pe o plantație de nuci de cocos în Filipine. La momentul ăla nu eram foarte încântat, dar acum realizez cât de special a fost! Vă pupă fratele!”, a postat Speak pe Instagram.