Speak și Ștefania formează o relație de durată, iar cântărețul a și cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Declarând de mai multe ori că, lângă frumosa brunetă simte lucruri pe care nu le-a mai trăit niciodată, artistul s-a hotărât să se însoare.

În cadrul concursului Asia Express, vedeta a hotărât să facă pasul cel mare. Fără să se aștepte, Ștefania a fost extrem de emoționată în momentul în care a spus DA! și, sensibilă din fire, a izbucnit în lacrimi. Toți concurenții au fost înduioșați de momentul lacrimogen, inclusiv Gina Pistol. Prezentatoarea a vărsat câteva lacrimi în momentul în care cei doi s-au logodit.

Surpriză de proporții pentru Libelula

Se pare că Moș Crăciun a venit mai devreme în casa lui Speak și a Ștefaniei. Cântărețul este foarte atent cu partenera sa și își dorește să o surprindă cu fiecare ocazie. De această dată, frumoasa dansatoare a primit de la iubitul său un rucsac de la casa de modă Gucci.

„Am plâns (…) Tare fericită sunt, bebe, îți mulțumesc! (…) Nu este prima oară, dar este, cu siguranță, prima oară când mi-ai luat fix ce voiam eu, fix! Ai stat geană pe mine”, a mărturisit Ștefania, în timp ce Speak o filma și o posta pe Instastory.

Amintiri din Asia Express

Cântărețul a mărturisit, că exact cu un an în urmă, cei doi se întorceau din Asia. Acesta a povestit cât de frig era în locuința lor și o perioadă de două săptămâni au stat îmbrăcați cu geaca de iarnă. Nefiind încălzită și locuită pe perioada competiției, aceștia au suportat o temperatură de numai 11 grade în casă.

Speak, cadou neașteptat pentru iubita sa: „Am plâns” / VIDEO

La venirea în țară, toți cunoscuții acestora îi sunau și îi întrebau cum a fost experiența de pe celălalt continent. Artistul a mărturisit că, tot în acea perioadă, timp de două luni nu a vrut să facă nimic, ci doar să stea să se odihnească.