Speak și Stefania trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se bucură de succes împreună. Cei doi au devenit și mai cunoscuți, după ce au participat la emisiunea Asia Express. De atunci, artiștii au mult mai mulți fanii pe rețelele sociale, care îi susțin la orice pas. Cântăreții sunt extrem de activi în mediul online și postează zilnic Story-uri pentru admiratorii lor. Internauții sunt primii care află despre lucrurile importante care au loc în viața lor. Recent, artiștii au plecat în vacanță alături de bunii lor prieteni, Gina Pistol și Smiley.

Speak și Ștefania stau acum într-un palat

Aflată în vacanță, Ștefania a reușit să încingă spiritele pe Instagram, Iubita lui Speak a postat o imagine de senzație, în care își lasă trupul bine lucrat la vedere, Ei bine, masculii au fost încântați să vadă o asemenea fotografie, mai ales că arată atât de bine. Mulți ar vrea să fie cu ea, dar ea are ochi doar pentru viitorul ei soț, iar acela este celebrul artist. În plus, în timpul competiției Asia Express, artistul i-a cerut mâna Libelulei sale, iar ea acceptat.

Nu este singurul pas important pe care l-au făcut pentru viitorul lor. Zilele trecute, ei au luat decizia să se mute într-o vilă de mii de euro. Era un vis de-al lor să facă acest lucru și iată că s-a împlinit. Când Speak și Ștefania își propun ceva, nimic nu poate sta în calea fericirii lor. Odată ce își propun ceva, cei doi reușesc. Der acest lucru au dat dovadă și acum. Ei bine, casa în care s-au mutat este una la care mulți doar visează. Din păcate, însă, nu este chiar a lor, ci au fost nevoiți să o închirieze.

Speak și Ștefania s-au mutat în casa visurilor lor. Cum arată noua lor locuință / FOTO

„Casa nu este a noastră, am închiriat-o. Noi avem un apartament tot în zonă, dar am vrut să locuim la casă, am luat-o complet mobilată și am mai contribuit și noi cu câte ceva… Ce am vrut neapărat să avem. Am pus  gazon, am vopsit gardul, am cumpărat chiar grătar cu cărbuni. Am umblat puțin și la mobilă, pe undeva”, a povestit Speak pentru cancan.ro.