Speak, veste de zile mari pentru fanii lui. Artistul le-a făcut mărturisirea cu zâmbetul pe buze: "15 ani de când..."
in

Speak, veste de zile mari pentru fanii lui. Artistul le-a făcut mărturisirea cu zâmbetul pe buze: „15 ani de când…”

Speak este în culmea fericirii!

Speak este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară. Artistul are mii de fani pe rețelele sociale, de care este extrem de apropiat. Postează zilnic Story-uri prin intermediul cărora îi ține pe aceștia la curent cu tot ce se întâmplă. Fiind extrem de activ pe Instagram, fanii au impresia că știu totul despre el. Cu toate acestea, el reușește să îi ia prin surprindere de fiecare dată.

Speak: „15 ani de când…”

Speak trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ștefania. Cei doi au ani buni de relație, dar se iubesc la fel ca la început. De când s-au mutat împreună, viața lor s-a schimbat complet și sunt fericiți cu alegerile făcute. Cei doi artiști s-au și logodit în timpul competiției Asia Express, iar fanii abia așteaptă să îi vadă în fața altarului. Probabil, vor mai ma avea ceva timp de așteptat până atunci.

Zilele acestea, Speak și-a luat fanii prin surprindere cu o veste de zile mari. Ultimii ani au fost cei mai frumoși din viața lui și s-a bucurat de fiecare clipă în parte. Artistul este recunoscător pentru tot ceea ce i se întâmplă zilnic și Ștefania a jucat aici un rol extrem de important.

Speak, veste de zile mari pentru fanii lui. Artistul le-a făcut mărturisirea cu zâmbetul pe buze: "15 ani de când..."

Recent, a făcut o postare pe Instagram și le-a mărturisit celor care îl urmăresc un lucru foarte important pentru el. Timpul zboară mult prea repede și se pare că au trecut deja 15 ani de când Speak a luat carnetul de șoferi. A mărturisit că retrăiește acele clipe, pentru că iubita lui a devenit și ea șoferiță cu acte în regulă. Nu iexistă bucurie mai mare pentru el în aceste momente și nu avea cum să nu le vorbească și internauților despre asta.

„Au trecut 15 ani de cand am luat permisul de conducere si parca retraiesc momentele alea prin starea pe care o are @cristinaa.stefaniaa ! Felicitari soricut frumos! ❤️”, a scris Speak pe contul lui oficial de Instagram.

Jador are probleme de sănătate. Mama artistului este extrem de îngrijorată: „Trebuie să-ți faci o rază neapărat”

Jador are probleme de sănătate. Mama artistului este extrem de îngrijorată: „Trebuie să-ți faci o rază neapărat”

Ștefania este în culmea fericirii! Vedeta, surpriză de proporții pentru admiratori: "6 ani de când...."

Ștefania este în culmea fericirii! Vedeta, surpriză de proporții pentru admiratori: „6 ani de când….”