Ștefania a ajuns zilele acestea pe masa de operație. Fanii acesteia și-au făcut foarte multe griji pentru ea. Vedeta nu i-a ținut prea mult pe jar și le-a mărturisit de ce a mers la spital. Chiar dacă i-a fost foarte, foarte frică ea a așteptat să se opereze. Era nevoie de o astfel de intervenție și imediat ce a putut a făcut-o.

Problema pe care o avea iubita lui Speak i-ar fi putut afecta sănătatea mai târziu. O deranja extrem de tare și nu a mai rezistat. Procedura pe care medicii au folosit-o i-a dat mari bătăi de cap și i-a fost teamă că se va complica. Nu s-a întâmplat nimic din toate astea, iar acum se simte foarte bine. Acesta este cel mai important lucru.

Ștefania: “Mi-a fost puțin frică”

Ea s-a programat în urmă cu o lună, dar abia acum a reușit să ajungă. Este foarte activă pe Instagram și foarte sinceră cu admiratorii. Ea le povestește fanilor tot ce i se întâmplă, indiferent de situație. Fanii vedetei i-au fost alături întotdeauna și s-au îngrijorat și acum. Din fericire, nu a fost vorba despre nimic grav. Iubita lui Speak a vrut să scape de vasele sparte de sânge de pe glezne, pentru că își dorea să arate mai bine.

Ștefania a ajuns la spital! Vedeta a suferit o operație complicată: “Mi-a fost puțin frică”

Șatena este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes, dar și un iubit pentru care ar face orice. Ea și Speak se iubesc din tot sufletul, deși sunt de foarte multă vreme împreună. Ei s-au și logodit la un moment dat și admiratorii lor abia așteaptă să o vadă pe Libelulă în rochia de mireasă.

“Tocmai ce mi-am rezolvat problema vaselor sparte de pe picioare. Mi-a fost puțin teamă când m-am dus să fac această intervenție pentru că mă așteptam să fie dureros. Am fost surprinsă de cât a durat această procedură, doar zece minute și nu am simțit nimic, doar niște pișcături”, a anunțat Ștefania, pe Instagram.