Ștefania este una dintre cele mai atrăgătoare vedete de la noi din țară. Frumoasa vedetă are un trup de invidiat, pentru care muncește din greu. Nu trece zi fără ca ea să facă mișcare și fără să fie atentă la alimentație. Arătând atât de bine, artista nu se teme să se afișeze aproape goală pe rețelele sociale, spre bcuuria tuturor. Nu puține sunt momentele în care iubita lui Speak a pus imaginația tuturor bărbaților la încercare.

Ștefania, imagini interzise caradiacilor din vacanță

Chiar dacă mulți masculi ar vrea să fie cu ea, Ștefania are ochi doar pentru unul și acela este Speak. Ei formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. Vedetele sunt împreună de foarte mult timp, dar se iubesc la fel ca în prima zi. Cei doi sunt foarte apropiați, iar anul trecut au avut parte de experiența vieții lor. Îndrăgostiții au participat împreună la emisiunea Asia Express, moment în care au câștigat aprecierea multor oameni. În plus, ei au luat și decizia de a închia o vilă imensă în care s-au mutat de curând și care este chiar pe gustul lor.

„Casa nu este a noastră, am închiriat-o. Noi avem un apartament tot în zonă, dar am vrut să locuim la casă, am luat-o complet mobilată și am mai contribuit și noi cu câte ceva… Ce am vrut neapărat să avem. Am pus  gazon, am vopsit gardul, am cumpărat chiar grătar cu cărbuni. Am umblat puțin și la mobilă, pe undeva”, a povestit Speak pentru cancan.ro.

Ștefania a încins din nou spiritele pe Instagram. Vedeta, mai sexy ca niciodată în vacanță / FOTO

Ei bine, recent îndrăgostiții au decis că au nevoie de o pauză, așa că au decis să meargă într-o vacanță. Speak și Ștefania nu au plecat singuri, ci însoțiți de doi dintre cei mai buni prieteni de-ai lor. Este vorba despre Gina Pistol și despre Smiley. „Libelula” lui Speak știe cum să atragă toate privirile asupra ei, iar recent frumoasa vedetă a postat pe Instagram o serie de imagini interzise cardiacilor.