Ștefania, iubita lui Speak, și-a mai îndeplinit un vis. Fosta concurentă de la Asia Express a reușit să ia permisul de conducere din prima. Vedeta și-a dorit extrem de tare acest lucru și a învățat din greu. A avut extrem de mari emoții, dar a făcut-o și pe asta. La cei 23 de ani ai săi, frumoasa vedetă a reușit să facă foarte multe lucruri.

Ștefania și-a luat un bolid de lux din banii ei

Ziua de vineri a fost una extrem de importantă pentru partenera de viață a lui Speak. Frumoasa vedetă a urcat pentru prima dată la volanul propriei sale mașini. Nu s-a putut abține și a postat și o imagine în mediul online cu noua sa achiziție. Fanii s-au bucurat enorm pentru reușita sa și i-au transmis artistei toate gândurile lor bune.

 „Ea este Șoricuța”, a scris iubita lui Speak pe Instatory, alături de poza cu mașina.

Ea și-a ținut admiratorii la curent cu fiecare moment. Ea a postat o filmare în care se afla alături de Speak și în care a deschis pentru prima dată portiera mașinii. Bolidul de lux a fost cumpărat din banii ei și tocmai din acest motiv este extrem de fericită.

„Din banii mei am reușit să-mi iau mașinuță”, a spus Ștefania.

Ștefania a luat permisul de conducere. Cum arata mașina pe care și-a cumpărat-o iubita lui Speak: „Ea este Șoricuța”

În ceea ce privește obținerea permisului de conducere, nu i-a fost deloc ușor. Examenul a fost extrem de greu, dar l-a trecut cu brio. De atunci, ea a postat o serie de imagini surprinzătoare în care ea se afla la volan, iar iubitul ei în dreapta. Mai mult de atât, Speak a postat chiar și un vlog în care a surprins reacțiile Ștefaniei când s-a urcat pentru prima dată cu ea la volan. A fost extrem de emoționată și de stresată la început, dar lucrurile merg din ce în ce mai bine.

„Sunt totalmente leșinată. Tocmai am ieșit de la examen, și ce credeți? Păzea, pentru că, sunt oficial șoferiță! Am luat permisul! Petrecere! Acum puteți înțelege de ce am fost așa secretoasă în ultima perioadă! Mă doare gâtul cât de mult am țipat! Nu pot să cred că în sfârșit am luat permisul”, a spus Ștefania la începutul lunii octombrie, când și-a luat permisul de conducere.