Ștefania este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz. Vedeta arată extrem de bine și știe cum să își pună formele voluptoase în evidență. De fiecare dată când își face apariția pe Instagram într-o ținută sexy, ea atrage atenția tuturor bărbaților. Mulți ar vrea să fie cu ea, dar ea are ochi doar pentru unul singur. Este vorba despre logodnicul ei Speak.

Speak și Ștefania trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Chiar dacă sunt împreună de multă vreme, ei se iubesc ca la început. Ei au participat împreună la emisiunea Asia Express, unde nu au câștigat marele premiu, dar s-au câștigat unul pe celălalt. Artistul a făcut marele pas și și-a cerut iubita în căsătorie în timpul uneia dintre ediții. Ștefania a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri, iar acum fanii așteaptă să o vadă în rochie de mireasă.

Ștefania, apărată de Speak în mediul online

Artiștii sunt extrem de activi în mediul online. Acolo sunt urmăriți de mii de oameni, care le așteaptă cu sufletul la gură postările. Cu toate acestea, nu toată lumea îi are la suflet pe cei doi îndrăgostiți. Ștefania a fost dur criticată recent de un fan din cauza unei imagini pe care a postat-o. Cuvintele persoanei respective au ajuns și la ei și nu s-au putut abține să nu comenteze.

Ștefania, criticată dur de fani din cauza unei imagini. Ce recție a avut Speak: "Poza nu este vulgară"

”Am primit un comentariu și un mesaj de la același cont la ultima postare. Un cont fals, normal, persoana probabil și-a dorit să rămână anonimă, în care mă ceartă că pun poze ”dezbrăcată”, adică de la plajă. Eu nu înțeleg treaba asta, de ce să cerți pe cineva care-și pune poze la plajă. Pot să pun 100 dacă eu stau 100 de zile, în fiecare zi la plajă. Eu nu înțeleg răutatea asta nefondată și nejustificată. Adică de ce? De ce ți-ai pierde timpul să fii rău dacă ție nu îți convine o chestie, nu-ți convine că cineva a postat o poză în costum de baie? Și poza nu este vulgară, nu stau în nicio poziție vulgară. Eu cred că răutatea asta pornește din frustrare”, a spus Ștefania pe Instagram, extrem de afectată de cele întâmplate.”, a povestit Ștefania.

În general, Ștefania și Speak nu țin cont de gurile rele și își văd de viețile lor. Nu a fost cazul și de data aceasta, pentru că nu au mai suportat și au răbufnit. După ce șatena și-a exprimat punctul de vedere, Speak a luat și el atitudine.

”Măi, era cont de ală fără urmăritori, știu al cui este, gata”, a spus Speak.