Ștefania este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi. De când a participat la Asia Express, cântăreața a câștigat mii de urmăritori pe Instagram. Este extrem de activă în mediul online și ține zilnic legătura cu fanii ei. Bruneta știe cum să atragă toate privirile asupra ei și iubește să fie în centrul atenției de fiecare dată.

Speak este un bărbat norocos pentru faptul că are alături de el o femeie precum iubita lui. Ștefani are un trup de invidiat și nu ezită să îl etaleze ori de câte ori are ocazia. Vedeta aface eforturi zilnic pentru a arăta atât de bine. Mișcarea face parte din rutina ei zilnică și are mare grijă la alimentație. În plus, le învață și pe fanele sale cum să ajungă la rezultatele dorite.

Ștefania: „6 ani de când….”

Mulți bărbați ar da orice să fie cu ea, dar ea nu are ochi decât pentru iubitul ei. Oricât ar încerca unii să se apropie de ea, Libelula nu le acordă nici cea mai mică atenție. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Speak, cel mai important om din viața ei. Chiar dacă sunt împreună de multă vreme, cei doi artiști se iubesc la fel ca în prima zi.

De când s-a mutat în București, viața Ștefaniei s-a schimbat complet. Nici măcar nu visa să ajungă acolo unde este acum și este recunosctătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă. Recent, s-au împlint 6 ani de când a luat decizia de a se muta în Capitală. Vedeta a împărtășit acest moment extrem de important și cu fanii ei, care o susțin indiferent de situație.

Ștefania este în culmea fericirii! Vedeta, surpriză de proporții pentru admiratori: "6 ani de când...."

„❤️Se implinesc 6 ani de cand m-am hotarat sa imi infrunt fricile, sa iau viata in piept si sa-mi urmez visurile. 6 ani de cand m-am mutat in Bucuresti, locul care m-a maturizat si de unde mi-am inceput drumul spre viitor, drum la care visez si lucrez in fiecare zi fara oprire. 6 ani de cand imi spun zilnic “VISEAZA PENTRU REALITATEA TA”, a scris Ștefania pe Instagram.