Ștefania continuă să-și țină fanii în priză cu fotografiile sale provocatoare și pline de senzualitate! Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că logodnica artistului Speak face senzație cu formele sale bine lucrate și cu o atitudine mereu pregătită să le pună în valoare. Nu mai încape loc de nicio îndoială că iubitul ei se poate considera un bărbat extrem de norocos.

La capitolul frumusețe Ștefania pune capac oricărui bărbat, fiind o adevărată zeiță a frumuseții și senzualității. Lucru care o ajută foarte mult pe Ștefania deoarce printre numeroasele ei talente se numără și cel de dansatoare excepțională.

Pe plan sentimental Ștefania trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Speak. Ba mai mult, cuplul lor este considerat ca fiind unul dintre cle mai solide din lumea mondenă. Când Speak a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Ștefania, în timp ce se aflau în marea competiție din cadrul emisiunii ”Asia Express”, surpiza nu a fost deloc mică.

La acea vreme, Speak a mărturisit faptul că această competiție i-a oferit câteva răspunsuri destul de solide cu privire la relația lui. Așa că nu a mai ezitat nicio clipă s-o ceară de soție și să-și lege întreaga viață de cea care i-a furat inima.

Ștefania apare din nou cu o fotografie senzuală

Ștefania este foarte împlinită și din punct de vedere profesional. A dat dovadă de multă ambiție și perseverență în acești ani, motiv pentru care reușitele sale au fost pe măsură.

Ștefania, imagine incendiară pe internet! Artista a pozat în cea mai hot ipostază: ”Ești bombă” FOTO

Unde să mai punem și că este foarte apetisantă. Partenera de viață a lui Speak se mândrește cu noște forme rotunde și bombate, care sunt imposibil de trecut cu vederea. Astfel o știm pe artistă o femeie care nu se sfiește să-și arate trupul. De data aceasta putem însă spune cu recunoștință că a făcut un ”exces” de senzualitate. Așa cum era de așteptat, fanii au luat cu asalt pagina ei.

„Doooooaaaaamneeee🔥🔥🔥 ești bombăăă!!💣💣💣 / Ai stricat poza cu blana pe tine! / Ești minunată😍💖 / Omg ce frumoasă ești 😘 / Top🔝ești superbă🤤❤️ / Regina mea / Perfecta ca de obicei❤️ / Super sexy❤”, sunt doar unele dintre comentariile acestora de pe Instagram.