Ștefania nu are nevoie de prea multe introduceri. Este una dintre cele mai urmărite și apreciate vedete de la noi din țară. Ea se bucură de susținerea a mii de oameni pe rețelele sociale. Oricât de ocupată ar fi, ea își face mereu timp pentru admiratorii ei. Postează zilnic Story-uri pentru a-i ține la curent pe aceștia cu tot cee ce face.

Nu puține sunt momentele în care ea a luat pe toată lumea prin surprindere. Iubita lui Speak este una dintre cele mai râvnite femei din showzbiz, dar ea nu are ochi pentru un alt bărbat în afară de el. Cei doi se iubesc la nebunie și au planuri serioase de viitor. Le merge bine pe toate planurile, iar anul acesta a fpst unul plin de schimbări și pentru ei.

Ștefania, imagine rară din adolescență

De la o vreme, cei doi artiști s-au mutat împreună în casa visurilor lor. Își doreau de foarte multă vreme ca acest lucru să se întâmple și până la urmă au reușit. Ceea ce foarte puțini știu este faptul că vila în care locuiesc este, de fapt, închiriată.

În plus, Ștefania face ea ce face și atrage toate privirile asupra ei. Așa a făcut și de data aceasta. Îndrăgita cântăreață a reușit să socheze pe toată lumea, după ce a postat o fotografie din adolescență.

Ștefania, imaginea care a șocat Internetul. Cum arăta artista în adolescență / FOTO

”Mamă, ce mică erai, ești nebun”, a spus Speak atunci când a văzut inedita fotografie cu iubita lui.

”Era clasa a VIII-a, când a terminat, la banchet, a adăugat tatăl cântăreței.

La vremea aceea, ea nu era deloc cunoscută și nici nu arăta la fel de bine acum. De-a lungul anilor, iubita lui Speak a investit mulți bani în trupul ei. Nu se uită la sumele de bani pe care trebuie să le plătească în momentul în care vine vorba despre mofturile sale.