În timpul filmărilor pentru Chefi la Cuțite a avut loc un accident. Chef Florin Dumitrescu a fost accidentat până la sânge de către iubita lui Speak. Ștefania a reușit să îl rănească pe îndrăgitul jurat. Cum s-a putut întâmpla una ca asta?

Noul sezon al emisiunii de la Antena 1 vine cu o serie de schimbări. Pentru că Gina Pistol urmează să aducă pe lume un copil, ea a avut nevoie de cineva care să îi mai ia din atribuții. Cel alături de care va prezenta iubita lui Smiley îndrăgita emisiune este chiar Speak. Cântărețul va susține concurenții cuprinși de emoții înainte să ajungă în fața juraților.

Ștefania a dat-o în bară

Rolul acesta i se potrivește de minune, mai ales că are din când în când, un ajutor de nădejde. Iubita lui, Ștefania, îi ține companie și îi dă energie bună așa cum face de fiecare dată. Frumoasa artistă este o femeie plină de energie, lucru care adesea nu o ajută deloc. Din cauza faptului că este mult prea agitată, Florin Dumitrescu a avut puțin de suferit.

Ștefania l-a rănit pe Florin Dumitrescu! Iubita lui Speak a întrecut măsura: ”Îmi pare rău, mă ierți?”

Ei bine, frumoasa vedetă a reușit să îl rănească pe jurat până la sânge, din greșeală. Ea l-a zgâriat cu unghiuțele recent puse, iar semnele au fost destul de vizibile. Dumitrescu s-a ales cu cinci urme pe braț, iar sângele a început să curgă imediat. Câteva imagini cu accidentul care a lăsat urme pe pielea juratului au ajuns și pe social media. Iubita lui Speak și-a cerut scuze în fața bărbatului, în speranța că va fi iertată. Fosta concurentă de la Asia Express nu a avut, însă, succes.

„Deci nu pot să cred că eu ți-am făcut asta, adică pot să cred, dar chiar îmi pare rău. Abia mi-am pus unghiile și nu știu să mă comport cu ele încă. Îmi mai ia vreo 2 zile. Doamne ferește, îmi pare rău, mă ierți?”, a spus Ștefania pe Instagram.