Ștefania, iubita lui Speak, este una dintre cele mai atrăgătoare femei din showbiz. Vedeta are o siluetă de invidiat, pe care nu ezită o clipă să și-o pună în evidență. Frumoasa artistă muncește din greu pentru a arăta atât de bine.

Oricât de ocupată ar fi, ea nu uită să facă mișcare în fiecare zi. Un trup de seiță ca al ei nu se obține așa cu una, cu două, iar Libelula știe acest lucru. Imaginile pe care le postează pe rețelele sociale fac furori de fiecare dată. În doar câteva minute, acestea adună mii de aprecieri și sute de comentarii. Mulți bărbați râvnesc la ea, dar șatena are ochi doar pentru iubitul ei.

Ștefania a omis acest detaliu!

Ei bine, zilele acestea, Ștefania și Speak au mers în vacanță alături de Gina Pistol și Smiley. Au vrut să scape de agitația din București și au mers să se relaxeze pentru câteva zile. Aflată în vacanță, fosta concurentă de la Asia Express a decis să le cânte privirile fanilor cu o imagine de senzație. A pus mâna pe telefon, s-a pozat și a urcat repede imaginea pe Instagram.

Ștefania nu este așa atentă la detalii, dar nu putem spune același lucru și despre urmăritorii ei. Iubita lui Speak a uitat un detaliu extrem de important, dar și-a dat seama târziu. De fapt, fanii eu au fost cei care au remarcat acest lucru.

Ștefania s-a pozat într-o ipostază sexy, dar a uitat un detaliu important. Ce au observat fanii: "Intrusul"

Despre ce este vorba? Ei bine, în fotografia postată de ea apare o figură cunoscută. Vedeta este așezată pe un șezlong, iar bronzul său perfect este pus în evidență de razele soarelui. Ce să mai…un adevărat tablou. Ea nu a șters imaginea, ba chiar a intrat în jocul fanilor.

”Summer is all I want. Găsește intrusul!”, a scris Ștefania, după toate astea pe contul ei oficial de Instagram.