Ștefania s-a pus serios pe treabă! Iubita lui Speak nu s-a lăsat prea mult afectată de pandemie. Frumoasa vedetă a profitat de tot acest timp liber și a făcut multe piese. Acestea vor fi lansate în viitorul apropiat. Una dintre ele este deja disponbilă în varianta audio și cel mai probabil, va avea și un videoclip.

Speak este foarte mândru de partenera sa de viață. Vedeta s-a făcut remarcată acum câțiva ani ca fiind o dansatoare desăvârșită. Ea a apărut în videoclipuri multor artiști apreciați de la noi, printre care se află și Inna. Șatena și-a descoperit, între timp, calitățile vocale și este foarte, foarte fericită.

Ștefania a lansat o piesă nouă

Acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, vedeta a lansat o piesă de senzație, care este disponibilă pe toate platformele de streaming. Ea a decis să își anunțe admiratorii că a lansat melodia „Lângă tine” prin intermediul unui vlog, postat pe canalul ei de YouTube.

„Lângă Tine, o piesă pentru suflet. Am lansat “Lânga Tine”, o piesă atât de dragă mie, o piesă pe care abia așteptam să o împart cu voi, care exprimă trăirile și gândurile mele”, a scris Ștefania în dreptul imaginii.

Ștefania, veste de zile mari pentru fani! Iubita lui Speak i-a luat prin surprindere: „În sfârșit...”

A filmat, desigur, alături de Speak. A fost foarte emoționată în momentul în care a dat vestea cea mare. Toate acestea se întâmplă, pentru că este o piesă specială pentru artistă, este o piesă de suflet la care ține foarte mult și la care a muncit din greu.

În plus, Ștefania a realizat și o ședință foto pentru promovarea piesei „Lângă tine”. A ales să poarte bluză neagră, mulată, care îi punea în evidență formele de invidiat. S-a machiat corespunzător și a reușit să atragă privirile tuturor. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar partenera lui Speak a strâns deja peste 30.000 de aprecieri.

„În sfârșit am lansat piesa. Sper să vă placă. Eu am super mari emoții pentru că țin foarte mult la piesa asta. Abia aștept cu timpul să ascultați piesele la care am lucrat în ultimul timp”, a spus Ștefania în vlog.