Ștefania este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Artista trăiește o frumoasă poveste dr dragoste cu Speak, cel alături de care vrea să trăiască tot restul vieții. Cele două vedete au participat împreună la Asia Express, de unde nu s-au întors cu premiul cel mare. În schimb, acolo ei s-au câștigat unul pe celălalt, mai ales că artistul a cerut-o în căsătorie. Libelula a acceptat, iar acum fanii abia așteaptă să o vadă în rochie de mireasă.

Ștefania, veste mare pentru toată lumea

Cântăreața este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde păstrează zilnic apariția cu fanii ei. Vedeta știe cum să atragă toate privirile asupra ei și adoră să fie în centrul atenției de fiecare dată. Nu de puține ori, ea a postat imagini care au făcut furori în mediul online. Ea are un trup perfect pe care și-l etalează în mediul online, spre deliciul tuturor.

Mulți bărbați râvnesc la ea, dar ea nu are ochi decât pentru viitorul ei soț. Cei doi artiști se iubesc la nebunie, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. În plus, Speak și Ștefania s-au mutat împreună într-o vilă de lux din București. Locuința nu este a lor, dar au închiriat-o, pentru că își doreau de ceva vreme un loc așa doar pentru ei.

Ștefania, veste emoționantă pentru Speak. Vedeta este în culmea fericirii: ”Sunt oficial... ”

Recent, ea le-a dat o veste de zile mari fanilor, dar și iubitului ei. Frumoasa artistă le-a dezvăluit acestora că oficial a luat carnetul de șoferi. Admiratorii s-au bucurat enorm pentru reușita ei și i-au transmis toate gândurile lor bune. Speal a felicitat-o și el și i-a transmis un mesaj pe Instagram.

”Sunt totalmente leșinată. Tocmai am ieșit de la examen, și ce credeți? Păzea, pentru că, sunt oficial șoferiță! Am luat permisul! Petrecere! Acum puteți înțelege de ce am fost așa secretoasă în ultima perioadă! Mă doare gâtul cât de mult am țipat! Nu pot să cred că în sfârșit am luat permisul”, a zis Ștefania.

Ce faci șoarece? Ai luat permisul, bravo!!! Ia uite șoferița! În sfârșit!!! Ești fericită? Hai acasă să ne îmbătăm!”, i-a transmis Speak.