Stelian Ogică a dat lovitura la capitolul câștiguri!Cum a reușit din nou să se îmbogățească

Nimeni nu mai știa nimic de el de o lungă perioadă de timp. Se pare însă că acesta nu a stat degeaba în umbră ci s-a implicat într-o afacere profitabilă

Stelian Ogică a devenit celebru în România după un elisod ce a rămas cu siguranță în memoria colectivă. Românul a apărut public în 2001 și a susținut că i-a fost furat un bilet la loterie în valoare de un milion de dolari.

Ani de-a rândul Ogică a încercat să demonstreze tuturor nedreptatea care, susținea el, i-a fost făcută. Cu toate că se arăta extrem de îndârjit în acest sens, Ogică a renunțat la un moment dat la această telenovelă din viața lui. Unul dintre promotorii cazului său a fost chiar Dan Diaconescu care a realizat în cadrul celebrului OTV sute de emisiuni despre acest subiect.

Are o nouă afacere cu care vrea să dea lovitura

Stelian Ogică nu este recunoscut doar pentru episodul legat de biletul la loterie ci și de imaginea pe care și-a creat-o public, apărând deseori la brațul celor mai frumoase femei. De fiecare dată, românul menționa că acestea sunt atrase de el nu doar pentru posibilitățile sale financiare.

Stelian Ogică a dat din nou lovitura la capitolul câștiguri!Cum a reușit din nou să se îmbogățească
În urmă cu aproape 5 ani, Ogică a intrat definitiv într-un con de umbră. Acesta nu a mai apărut la emisiuni tv așa cum se întâmpla odinioară și s-a focusat se pare pe afaceri.

Afaceristul a găsit unul dintre cele mai profitabile domenii la ora actuală și s-a decis să investească în el. Astfel, acesta a construit un cartier întreg format din 21 de vile la marginea Bucureștiului pe care le-a vândut ulterior.

Pentru că este o persoană cu perspectivă de viitor vrea să continue în acest domeniu. Ogică mai dorește să construiască încă 30 de vile din vânzarea cărora să facă bani frumoși.

A renunțat definitiv la viața de noapte

Stelian Ogică era un personaj nelipsit de altfel din cluburile de noapte bucureștene și de pe litoral. Afaceristul recunoaște că a copilărit mulți ani, dar acum a venit momentul să se maturizeze.

”M-am maturizat, dintr-un anume punct de vedere. Pot chiar spune că până pe la 45 de ani am copilărit. Ca atare, acum după ce mi-am făcut nebunia, adică am văzut cum stau lucrurile cu lumea televiziunii, am decis să schimb foaia și am devenit om de afaceri.” a declarat acesta.

Deși i-a adus multă bătaie de cap, în mod surprinzător Ogică nu se lasă de „sportul” jocului la loto. Acesta recunoaște că din când în când mai pune bilete care speră să îi aducă într-o zi câștig.

Pe lângă hobbyurile sale „exotice”, Stelian Ogică are și un rol extrem de important, acela de bunic. Acesta susține că își dorește ca nepotul lui, Ivan, să calce pe urmele tatălui său și ginerelui acestuia, Adrian Ropotan.