Adrian Mutu s-a despărţit de FC U Craiova 1948, iar oltenii i-au plătit o sumă importantă de bani după rezilierea contractului.

Conform fanatik.ro, Mutu a acceptat ruperea de comun acord a contractului, primind în schimb 50.000 de euro. În contract, „Briliantul” avea o clauză prin care, în cazul în care era demis, ar fi încasat 300.000 de euro.

Astfel, oltenii pe care Mutu i-a lăsat pe locul 13 în Liga 1 i-au achitat echivalentul a trei salarii. Fostul mare atacant susţinea în ziua despărţirii că nu este interesat să le scoată prea mulţi bani din cont celor din conducere.

„Discutăm condițiile unei despărțiri amiabile, nu țin cu dinții de nicio clauză. Prefer să mă uit tot timpul la partea plină a paharului. La ce am reușit să construiesc la nivel de joc. Bineînțeles că rezultatele nu sunt cele așteptate, îmi pare rău pentru nea Adi că e acolo unde e, îmi pare rău și pentru suporteri că n-am reușit să le dau mari satisfacții”, spunea Mutu.

Adi Mutu o lasă pe FC U Craiova 1948 pe locul 13, fără victorie de la meciul cu Academica Clinceni, disputat pe 7 august. În total, oltenii au doar două succese.

Adrian Mititelu Jr a dezvăluit că l-a dorit pe Flavius Stoican la FC U Craiova 1948 încă din iarna lui 2020. Acum, fostul fundaş al oltenilor l-a înlocuit pe Adrian Mutu. „Mai rău decât suntem în clasament nu putem ajunge”, a fost mesajul indirect al fiului lui Adrian Mititelu pentru „Briliantul” Mutu.

„Flavius a fost prima opţiune încă din iarna anului trecut. Am mare încredere în el, şi la Dinamo a făcut echipă competitivă. Probabil că în iarnă vor mai veni jucători. Cred că lotul actual şi cu jucătorii care au fost indispensabili, vom fi mai puternici. Vine un nou impact odată cu numirea lui Flavius Stoican.

Avem şi noua bază care contează. Nu vreau să fac comparaţii. Eu am mare încredere în Stoican, nu e la început. Mi-a arătat pe unde a fost că este foarte capabil. A jucat la cluburi mari din Europa şi la noi, şi la Dinamo, e obişnuit cu presiunea.

Peluza Sud şi suporterii îl susţin pe Flavius Stoican. Cred că această echipă poate mai mult. Obiectivul este o clasare cât mai sus. Mai rău decât suntem în clasament nu putem fi. Crede mult în proiectul nostru”, a spus Mititelu Jr, la Digi Sport.