Surprinzător! S-a aflat ce vor bărbații de la femei!

Am vorbit de multe ori despre cum ar trebui să impresionăm o femeie, însă nu prea am discutat despre ce vor bărbații de la o relație.

Surprinzător! S-a aflat ce vor bărbații de la femei!

Azi a venit rândul vostru, dragilor v-am aflat secretul. Iată ce așteptări aveți de la sufletul pereche! Ne puteți contrazice, dacă ne înșelăm!

Apreciere

Bărbații se plâng de cele mai multe ori pentru că femeile nu îi apreciază. Termenul de orgoliu masculin este deja faimos, așa că doamnelor, trebuie să îl respectați, altfel domnii se vor simții neapreciați…

Chiar le place să fie răsfățați și să le spuneți cât de mult îi stimați pentru ceea ce realizează. Spuneți-le mulțumesc și pentru simplul fapt că au dus gunoiul. Cine știe, poate le va plăcea și vă vor ajuta la mai multe activități casnice.

Comunicare

De cele mai multe ori, bărbații sunt supuși descifrării de cuvinte cheie, pentru a înțelege ceea ce femeia de lângă își dorește. Doamnelor, trebuie să spuneți clar și răspicat ceea ce nu vă place! Nu îi mai luați pe ocolite!

Să își trăiască propria viață

Își doresc să aibă propria identitate și să se bucure de intimitate. Își vor susține partenerele în proiectele pe care le au și le vor respecta deciziile, doar dacă și acestea îi vor recompensa cu puțină înțelegere. Orice om are dreptul la intimitate, nu?

O viață plină de iubire

Deși nu o arată, și lor le place să li se spună cu sunt iubiți. Doamnelor, oferiți-le iubire și nu o vor mai căuta în altă parte.

Respect

De cele mai multe ori, bărbații nu cer respect, însă se așteaptă să îl primească. Își dorește să vadă că din partea ta îl primește și, așa cum ție îți place să fii respectată, se așteaptă la același lucru din partea ta.

Fără manipulare

Bărbaților nu le place asta, nu le place să joace jocuri ale minții și preferă lucrurile simple și clare. Dacă îți dorești ceva de la el, cere-i-o, nu îl lua pe ocolite și nici nu îl manipula!

Confort

Ultimul, dar nu și cel din urmă, este confortul. Își doresc să simtă asta atunci când sunt în prezența voastră, așa că nu îi privați de această bucurie. Cui nu i-ar plăcea să se simtă relaxat alături de persoana dragă?