Tatăl Lidiei Buble, reacție dură după ce a aflat de relația fiicei sale cu Cornel Ilie: ”Să nu te împingă păcatul să faci așa ceva”
in

Tatăl Lidiei Buble, reacție dură după ce a aflat de relația fiicei sale cu Cornel Ilie: ”Să nu te împingă păcatul să faci așa ceva”

Lidia Buble și Cornel Ilie și l-au pus pe tatăl cântăreței în cap.

Tatăl Lidiei Buble a auzit și el despre presupusa relație a fiicei sale cu Cornel Ilie, solistul de la Vunk. Zilele acestea, s-a tot zvonit că frumoasa artistă și Cornel ar forma un cuplu. Zvonurile au fost alimentate și de faptul că ei doi au lansat prima lor piesă împreună. Aceasta se numește „Vino, du-te” și a cucerit pe toată lumea încă de la primul play. Melodia se bucură de succes și a ajuns deja pe primele locuri în Trending și a adunat peste 1 milion de vizualizări pe YouTube.

Tatăl Lidiei Buble nu este de acord cu noua relație a artistei

Cornel Ilie și-a anunțat fanii de pe Facebook, în urmă cu ceva timp, că a divorțat de soția. Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. După toate acestea, multă lume a crezut că artiștii formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. Până acum, ei nu au dat nicio declarație în acest sens, dar fanii sunt de părere că semnele sunt clare.

În videoclip, Lidia Buble și Cornel Ilie de la Vunk sunt extrem de apropiați. În plus, se comportă ca doi îndrăgostiți, un alt lucru care le-a dat de gândit fanilor. Vestea că ei ar putea fi împreună a ajuns și la tatăl Lidiei Buble. Acesta nu s-a putut abține și ar fi reacționat, după tot ce a auzit. Potrivit playtech.ro, el nu este deloc de acord cu presupusa relație a cântăreței.

Tatăl Lidiei Buble, reacție dură după ce a aflat de relația fiicei sale cu Cornel Ilie: ”Să nu te împingă păcatul să faci așa ceva”

”Să nu te împingă păcatul să faci așa ceva”,a zis tatăl Lidiei potrivit sursei citată mai sus.

“Vino, du-te” a fost scrisă într-o zi de martie, în carantină, de solistul trupei Vunk. Este o poveste de dragoste plină de incertitudini și le-a cucerit inimile ascultătorilor de la primul play. Lidia Buble a vorbit despre piesă și a spus că s-a îndrăgostit imediat de ea.

“Eu îi apreciez de foarte mult timp pe băieții de la Vunk și mi-am dorit foarte mult o piesă cu ei și cred că acum s-au aliniat planetele și cred că acesta a fost momentul potrivit potrivit pentru noi să lansăm o piesă. Pentru mine este important să îmi placă de la primul play și să îmi placă îainte de a ajunge la refren. Iar pot să spun că de această piesă «Vino, du-te» m-am îndrăgostit de la primele acorduri. Mi-a plăcut foarte mult și am zis gata, asta este piesa. Am făcut o treabă tare faină și am avut o chimie bună”, a povestit Lidia Buble.

Lino Goden, criticat dur de un coleg, după ce s-a certat cu Alex Velea și Antonia: "E tatăl tău"

Lino Golden, criticat dur de un coleg, după ce s-a certat cu Alex Velea și Antonia: „E tatăl tău”

https://www.instagram.com/lidiabuble/

Lidia Buble, criticată dur de fani după ce s-a spus că ar forma un cuplu cu Cornel Ilie: „Să nu fie altă familie pe care o desparți”