Admiratorii lui Taylor Swift sunt convinși că vedeta s-a logodit cu iubitul ei, Joe Alwyn. Și au găsit și câteva indicii care să le susțină teoria.

Fanii cred că Taylor s-a logodit

Motivul pentru care fanii au început să creadă acest lucru are legătură în principal cu faptul că artista ar fi modificat versurile în reînregistrare cântecului Love Story

Fanii consideră că au dreptate după ce au subliniat că Taylor a modificat versurile de la „baby doar spune da” la „baby a spus da”. Iar o parte dintre ei sunt convinși că artista va face marele anunț, chiar de ziua ei pe 13 decembrie.

Unul dintre admiratori a scris: „Ia stai puțin, de ce nu vorbim despre faptul că Taylor a spus „este într-adevăr o poveste de dragoste, iubitul meu a spus da”.

Viața amoroasă a lui Taylor a fost mereu în centrul atenției. Mai ales că Taylor a ales să vorbească despre experiențele ei în dragoste prin intermediul muzici sale.

Taylor Swift și Joe Alwyn s-au logodit? Fanii sunt convinși că da și au și un motiv:
Foto: GC Images

Speculațiile cu privire la o posibilă logodnă au fost numeroase după ce un fragment din piesa Love Story, care a fost reînregistrată a ajuns pe social media. Prietenul ei, celebru Ryan Reynolds, care este căsătorit cu Blake Lively, a întrebat dacă ar putea folosi un fragment din melodie pentru o reclamă pe care a filmat-o.

Alții au scris: „Mi-a venit în minte o conspirație legată de Taylor Swift, cum că ea și Joe sunt deja căsătoriți sau logodiți și de aceea Love Story este prima piesă reînregistrată care a fost lansată”.

„Dacă Taylor Swift și Joe Alwyn sunt deja logodiți, atunci sunt foarte fericit! Aaaaaagghhhhhhh ceva ce am așteptat. Haha.”

„Se pare că Taylor Swift este logodită … Sunt un mare fan.”

Recent, Joe chiar a ajutat-o pe Taylor să scrie versurile pentru ultimul ei album, Folklore sub pseudonimul William Bowery. Evident, fanii artistei au avut această teorie legată de misteriosul co-scriitor, teorie ce s-a confirmat în cele din urmă.

Taylor Swift și Joe Alwyn sunt împreună de patru ani

Taylor Swift și Joe Alwyn au reușit să-și păstreze cu succes relația privată, departe de ochii curioșilor vreme de patru ani. Spre deosebire de alte relații anterioare ale cântăreței cu vedete precum Joe Jonas, Calvin Harris și Tom Hiddleston, povestea lui Swift cu Alwyn a evoluat în spatele ușilor închise și departe de camerele de filmat.

Fanii s-au agățat de fiecare vers și fotografie cu cei doi în speranța de a obține o perspectivă asupra relației lor. Câteva dintre piesele lui Swift, inclusiv „Gorgeous” și „Dress”, au aprins imaginația acestora. Ei au pornit tot felul de speculații legate subiectul pieselor și relație.

Cel mai recent, Swift și Alwyn au avut o apariție pentru Globurile de Aur din 2020, confirmând că relația lor privată a fost puternică și rămâne la fel și în ziua de astăzi.