Teo Trandafir, adevărul din viaţa sa. „Vrei să mă rog de tine să te întorci? Mai bine mor!”

Dezvăluiri incendiare! Teo Trandafir a vorbit despre singurele lucruri pe care nu le poate accepta la partenerul de viaţă.

Teo Trandafir, adevărul din viaţa sa. "Vrei să mă rog de tine să te întorci? Mai bine mor!"
Teo Trandafir, adevărul din viaţa sa. "Vrei să mă rog de tine să te întorci? Mai bine mor!"

Teo Trandafir a vorbit, în premieră, despre ceea ce nu poate accepta nici în ruptul capului de la partenerul de viaţă. Faimoasa prezentatoare și-a exprimat nemulţumirile din viaţa sa, fără nici un fel de ocoliș, în timpul unei emisiuni.

Teo Trandafir este celebră în România pentru emisiunile sale de la televizor pe care le moderează de mai bine de zece ani. Aceasta este una dintre cele mai îndrăgite femei de televiziune, supranumită de fanii săi drept „Oprah de România”.

Unul din secretele succesului său este acela că aceasta practică ceea ce predică. În ciuda faptului că are mereu un zâmbet pe buze și o vedem tot timpul cu o veșnică bună dispoziție, puţini ştiu despre ea că la capitolul experienţe de viaţă, vedeta a fost nevoită să le bifeze aproape pe toate. Ea a trecut prin momente grele, a avut mai multe căsnicii, a îndurat grave probleme de sănătate şi s-a văzut nevoită să ia viaţa de la capăt de mai multe ori.

Teo Trandafir, între poveste şi dorinţă

Acum, Teo Trandafir a vorbit, cu toată sinceritatea, despre partenerii ei de viaţă. Ea a povestit despre motivele pentru care fostele sale căsnicii s-au dus pe apa sâmbetei și a dezvăluit lucrurile pe care nu le poate accepta niciodată într-o relaţie de la partenerul de viaţă.

Teo Trandafir, adevărul din viaţa sa. "Vrei să mă rog de tine să te întorci? Mai bine mor!"
Teo Trandafir, adevărul din viaţa sa. „Vrei să mă rog de tine să te întorci? Mai bine mor!”

Prezentă în emisiunea  ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Teo Trandafir a povestit, pe larg, cele mai ascunse detalii legate de căsniciile pe care le-a avut. Îndrăgita vedetă, în vârstă de 52 de ani, şi-a pus pe tavă, fără reţineri, viaţa sa personală şi profesională.

A adus în discuție de asemenea şi care sunt compromisurile pe care nu le-ar face niciodată pentru un partener de cuplu. Dorinţele sale legate de bărbatul care se vrea a fi iubirea vieţii sale, nu sunt nici puţine şi nici uşor de îndeplinit.

Ce povesteşte Teo Trandafir

“Eu nu suport niciun fel de autoritate. În secunda în care autoritatea s-a ridicat asupra mea fără blândețe, înțelegere și argumente, o dau la o parte ca pe o măsea stricată. (…) Odată instalată autoritatea, eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor funcționa niciodată, pentru că am această cerință pentru bărbatul de lângă mine: lasă-mă să trăiesc lângă tine, așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine. Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, unde sunt; nu te voi întreba niciodată unde ești. Niciunul dintre partenerii mei nu a auzit de la mine întrebarea cu cine ești și unde ești. Niciodată! Dacă vrei să te întorci, bine, dacă nu, p-aci ți-e calea. Sunt mult prea bună pentru tine. Vrei să mă rog de tine să te întorci? Mai bine mor! Rămâi cu cine ești, cât timp dorești; și întoarce-te dacă mai e cale”, a conchis Teo Trandafir.

În anul 1990, Teo avea să se căsătorească în Brăila cu pilotul Alexandru Trandafir. Cei doi au fost împreună şase ani, însă apoi au decis să meargă pe drumuri diferite. Alexandru Trandafir era cunoscut pentru legăturile profesionale de succes dintre el şi Adrian Iovan, fostul soţ al Romaniţei Iovan.

Apoi în 2004, Teo a decis să mai facă o schimbare majoră în viața sa. Ea a vrut să fie mamă, chiar dacă nu avea pe cineva alături. Astfel a decis să adopte o fetiţă, căreia i-a pus numele de Maia. Acum nouă ani, în 2011, Teo avea să se îndrăgostească din nou de Constantin Iosef. La un an, cei doi s-au şi căsătorit, însă căsnicia lor a durat doar … șase luni! În decembrie 2012, cei doi şi-au anunţat divorţul.