Teo Trandafir, atac dur la adresa lui Șerban Huidu, după ce el i-a dezvăluit salariul: „Nu sunt pe atât de bogată pe cât mi-aș dori să fiu”

Teo Trandafir i-a dat o replică dură lui Șerban Huidu.

Teo Trandafir, atac dur la adresa lui Șerban Huidu, după ce el i-a dezvăluit salariul: "Nu sunt pe atât de bogată pe cât mi-aș dori să fiu"

Multă vreme s-a discutat despre salariul pe care Teo Trandafir îl încasează. Unii au fost curioși să afle care este suma exactă pe care vedeta o câștigă lună de lună. La un moment, Șerban Huidu a făcut o serie de dezvăluiri despre acest subiect controversat. El le-a spus tuturor cât câștigă, de fapt, prezentatoarea de la Kanal D. Ea nu s-a putut abține și a comentat afirmațiile nefondate ale „cârcotașului”.

Teo Trandafir: „Nu sunt pe atât de bogată pe cât mi-aș dori să fiu”

Acum ceva timp, Teo lucra pentru Prima TV. Șerban Huidu a făcut publice o serie de informații false despre salariul pe care vedeta îl încasa de la respecticvul post de televiziune. Mai exact, el a spus că ea primește 4 milioane de dolari în aproximativ patru luni, dar ea a negat toate aceste zvonuri. A dat o serie de argumente solide, încercând să convingă pe toată lumea că Huidu nu a spus adevărul.

Într-un interviu acordat recent, îndrăgita prezentatoare a oferit o serie de declarații care l-au pus la punct pe „cârcotaș”. Ea le-a explicat tuturor că era imposibil să ia atât de mulți bani de la un post de televiziune, care nu era deloc mare la vremea aceea. Pur și simplu, a mărturisit că ei nu aveau de unde să scoată atât de mulți bani din buzunare pentru ea.

Teo Trandafir, atac dur la adresa lui Șerban Huidu, după ce el i-a dezvăluit salariul: "Nu sunt pe atât de bogată pe cât mi-aș dori să fiu"

”Habar nu am, nu m-am gândit niciodată la asta. În ceea ce privește declarația ”Cârcotașului”, el trebuie să aibă o logică. Pe mine, de exemplu, Kanal D mă plăteste cu 5 lei; asta înseamnă că eu trebuie să-i aduc lui Kanal D, 500 de lei. Pentru că eu trebuie să plătesc postul de televiziune ca să aibă apoi confortul de a mă plăti el pe mine. Câți bani trebuia să aduc eu la Prima tv ca să-mi dea mie 4 milioane de euro? Era un post mititel, nici nu avea de unde. Să le aduc 40 de milioane în 4 luni? De unde? În sfârșit, nu știu ce a fost cu el (n.r. cu Șerban Huidu) la acel moment”, a declarat Teo Trandafir.

Teo a muncit enorm pentru a ajunge unde este acum și încă o face. Ea nu este atât de bogată pe cât ar vrea, dar se bucură de fiecare ban pe care îl câștigă. Momentan, ea o duce bine pe toate planurile și are sufiecienți bani încât își poate permite orice pentru ea și pentru fiica sa.