Teo Trandafir, despre Mircea Badea: „A fost suportul meu”

În emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, difuzată de Kanal D, Teo Trandafir (52 de ani) a vorbit despre fostul ei coleg, prezentatorul TV Mircea Badea (46 de ani).

Teo Trandafir, despre Mircea Badea: „A fost suportul meu”

Teo Trandafir, despre Mircea Badea: „A fost suportul meu”

La întrebarea „Când te-ai chircit de durere și nu te-a ajutat nimeni?”, Teo Trandafir a răspuns: „De multe ori. Au fost momente, dar nici nu prea am zis, pentru că am o mândrie.

Pe mine m-a ajutat Mircea. O să spun asta, deși sunt convinsă că nu o să-i placă. De fiecare dată când am avut nevoie de ceva, Mircea a fost lângă mine. A fost suportul meu material, moral.

M-a făcut să simt că nu sunt singură niciodată. L-am chemat în cap și a venit, am crezut că e o iluzie, dar el chiar era acolo. A trebuit să-l fugăresc ca să-i dau banii înapoi, pentru că el, probabil, i-ar fi oferit de tot.

Și nu era o chestiune care să se întâmple o dată. Se întâmpla periodic. Pentru că eu trebuia să plătesc facturile lună de lună. Cum mi-ar fi stat mie să-i dau telefon lui Mircea, ar fi fost îngrozitor de umilitor.

Și, atunci, el a pășit înaintea nevoilor mele, îmi dădea câte un telefon și mă întreba: «Ai nevoie de bani?». Ca eu să nu ridic ochii și să spun «Te rog, ajută-mă». M-a ajutat el înainte. A făcut-o cu o delicatețe pe care o admir”, a spus Teo Trandafir, potrivit DC News.

Teo Trandafir,

Teo Trandafir: „De fiecare dată când încerc să-i mulțumesc, îmi vine să plâng”

„De fiecare dată când încerc să-i mulțumesc, îmi vine să plâng. I-am trimis și filmulețe lacrimogene, s-a speriat îngrozitor. În emisiune, i-a arătat Gâdea un film cu mine plângând.

S-a speriat: «S-a întâmplat ceva?!». Era de ziua lui. N-am putut să-i spun «La mulți ani!» fără să plâng de drag atunci”, a mai povestit prezentatoarea.