Teo Trandafir, dezvăluire uluitoare! Cine a fost prima ei iubire? A vrut să se răzbune

Teo Trandafir s-a deschis din punct de vedere emoțional și a vorbit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre viața ei amoroasă. Îndrăgita prezentatoare a transmis cine a fost primul ei iubit și cum a vrut să se răzbune.

Teo Trandafir, dezvăluire uluitoare! Cine a fost prima ei iubire? A vrut să se răzbune

Conform celor spuse de Teo Trandafir la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, primul ei iubit a fost un profesor american pe nume Dave. Povestea dintre cei doi a început înainte de Revoluție, în perioada comunismului, când cetățenii români care aveau relații cu străinii erau supravegheați de Securitate.

În acel moment avea 22 de ani iar profesorul american era prima ei iubire. Din cauza vremurilor respective, cei doi au întâmpinat multe dificultăți: casa le-a fost spartă, banii le-au fost luați, iar, în cele din urmă, au fost nevoiți să se despartă.

Nu a iertat niciodată comunismul

„Aveam 22 de ani, era prima mea iubire. Bărbatul respectiv era american și era înainte de Revoluție. Ne urmăreau peste tot, ne-au spart casa. Și el a trebuit să plece, profesor universitar fiind, din gară în gară, pentru că ne luaseră și banii.

Și eu am stat în Gara de Nord din București și mi-am văzut iubirea vieții plecând. Și mi-am spus: trebuie să pun pas după pas și să ajung la florărie, de unde mi-am cumpărat creveți din aceia care se puneau în ulei. Asta e tot ce-mi amintesc! Din cauza asta eu nu am putut să iert comunismul niciodată. Pentru că mi-a luat tot ce mă definea în momentul ăla. Dave îmi lăsase tricoul de pe el, pantalonii de pe el. Eram îmbracată ca un profesor universitar american pe un peron din Gara de Nord”, a povestit Teo Trandafir în cadrul emisiunii.

De asemenea, îndrăgita prezentatoare a spus că, după ce și-a pierdut primul iubit, a dorit să se răzbune. Acesta a fost și motivul puternic pentru care s-a dus la Revoluție.

„Era normal să vreau să mă răzbun. Eram un copil, am crezut că asta e răzbunarea mea, și am dormit într-un pat cu o armă. Habar nu aveam să o folosesc”, a mai spus Teo Trandafir în cadrul emisiunii respective.