Teo Trandafir mai îndrăgostită ca niciodată! ,,Trebuie să știe să mă domine” Vezi cum arată noul ei partener!

Vedeta și-a deschis din nou inima în fața unui bărbat!

Teo Trandafir mai îndrăgostită ca niciodată! ,,Trebuie să știe să mă domine” Vezi cum arată noul ei partener!

Teo Trandafir a rămas mereu discretă în ceea ce privește viața ei amoroasă. Conform impact.ro, la ceas de seară, prezentatoarea TV a fost surprinsă alături de misteriosul ei partener. Într-o zonă de nord a Bucureștiului era așteptată de o mașina luxoasă chiar în fața clădirii. Se pare că iubitul ei este foarte grijuliu și vrea să o știe în siguranță.

Teo Trandafir mai îndrăgostită ca niciodată! ,,Trebuie să știe să mă domine” Vezi cum arată noul ei partener!

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Teo a declarat că nu îi place viața de femeie singură. Aceasta susține că mereu a fost un bărbat lângă ea care să îi fie alături. În ceea ce privește calitățile pe care trebuie să le aibă partenerul ei, vedeta este foarte pretențioasă:

„Îmi place să fiu într-un continuu sărut intelectual. Eu nu suport un bărbat mai prost decât mine. Nu e nicio bucurie la treaba asta. Trebuie să știe să mă domine fără să mă domine. Trebuie să fie mai deștept decât mine fără să îmi arate pentru că mă enervează”.

Câți bărbați i-au intrat la inimă lui Teo Trandafir

Carismatică și mereu zâmbitoare, a intrat la sufletul românilor încă de la primele apariții. A fost căsătorită de două ori, dar se pare că n-a avut noroc în dragoste. Și-a păstrat numele ,,Trandafir” de la primul soț. Cei doi aveau personalități diferite și nu au putut ajunge la un consens.

Mai târziu, l-a cunoscut pe internet pe Iosif Constantin. Nu au stat mult pe gânduri și s-au căsătorit. Nici de data aceasta vedeta nu a fost prea fericită. După jumătate de an de căsnicie și-au spus adio. La acel moment, nu a dorit să se descarce și să vorbească despre acest subiect.  Însă, iată ce a declarat prezentatoarea după 7 ani de la divorț:

„Un bou! Recunosc, am iubit un bou. Ce tâmpită eram! Credeam în iubire pe atunci. Acum toată lumea mă întreabă dacă sunt bine. Da, sunt bine, de când mi-am dat seama că boul e bou. La aproape 45 de ani, îmi este greu sa cred ca va apărea vreun Făt-Frumos pe un cal alb care să mă cucerească și să mă ceară în căsătorie. Dacă există, să mi-l arate și mie cineva. Nu cred că mă voi mai căsători vreodată. Cu siguranță, nu există bărbatul perfect”

În lumea mondenă, s-a vorbit o perioadă că aceasta s-ar fi iubit cu Antonio Passarelli. Amândoi lucrau la același post TV și se vedeau în culise. Chiar au fost surprinși în momente de tandrețe într-un spațiu public. Au negat o posibilă relație, însă frumoasa blondină a declarat că este un om special pentru ea. Sunt prieteni foarte apropiați și învață multe lucruri unul de la altul.