Teo Trandafir, mărturisiri despre momentul în care a fost pe moarte: „Am început să mă răzbun pe toată lumea”

Teo Trandafir nu poate uita drama prin care a trecut. Vedeta a povestit cu o sinceritate dezarmantă.

Teo Trandafir, mărturisiri despre momentul în care a fost pe moarte: "Am început să mă răzbun pe toată lumea"

Teo Trandafir își păstrează mereu zâmbetul pe buze, indiferent de situație. Oriunde este prezentă radiaza asupra tuturor dispoziție și voie bună. Pentru că știe cum să se facă plăcută în orice situație, are mii de fani pe rețelele sociale, unde în ultima vreme petrece tot mai mult timp.

Este sinceră cu ei și îi ține la curent cu cele mai importante evenimente din viața ei. Cu toate acestea, Teo mai are si anumite aspecte pe care prefera sa le tina intr-un cerc cat mai restrans. Însă atunci când consideră că experiențele sale îi poate ajuta și pe alții, ea nu ezită să deschidă cartea vieții sale și să ne citească fără ezitare din ea cu voce tare.

Puțini știu despre prezentatoare că ea încă este bantuită de cea mai grea încercare pe care i-a dat-o viața. În anul 2011, vedeta a fost pe punctul de a-și pierde viața. Din aceasta cauză a fost nevoită să petreacă 100 de zile într-un spital din Viena.

Teo Trandafir: „Am început să mă răzbun pe toată lumea”

Vedeta s-a luptat pentru viața ei și a câștigat cu multe sacrificii lupta. Nu i-a fost deloc ușor și nici nu a trecut prea repede peste acele momente crunte. Prezentatoarea de la Kanal D a fost diagnosticată cu pancreatită acută și ar fi putut să își piardă viața. În acele momente, zilele erau pentru ea un calvar din care nu știa dacă va mai scăpa.

Teo Trandafir, mărturisiri despre momentul în care a fost pe moarte: "Am început să mă răzbun pe toată lumea"

A sperat până în ultima clipă că totul va fi bine și a dovedit că este o femeie puternică. Ea nu s-a dat bătută nici măcar o clipă. Într-un interviu pe care l-a acordat recent a vorbit despre această experiență dureroasă, dar și despre lucrurile care au dezamăgit-o cel mai tare în zilele în care era internată în spital.

A fost afectată enorm de faptul că tatăl ei apărea la televizor, în loc să meargă să o viziteze și să vadă care este starea ei de sănătate.

„Un copil care nu-și iartă părinții este un monstru pentru că va veni ziua în care trebuie să îi spui la revedere. L-am invitat prin Skype, la Kanal D și ne-am mărturisit public iubirea dementă care ne-a unit.

Tatăl meu a fost soarele meu. Am simțit nevoia să ne iertăm, nu neapărat să ne expunem, dar să avem mărturie amândoi că există mai multe perspective. Eram atât de înverșunată. Am suferit cinci anestezii generale într-o lună jumătate. Am uitat cum mă cheamă. Am uitat să vorbesc. Mi-am dat seama că nu voi mai fi ce am fost. Am început să mă răzbun pe toată lumea. Oricine era de vină în afară de mine. Mi-am zis că trebuie să lupt mai mult. Am înțeles că acuzele și degetele îndreptate împotriva altuia nu folosesc la nimic”, a povestit Teo Trandafir