Teo Trandafir, mărturisiri despre viața amoroasă. Cum arată bărbatul perfect pentru vedetă: „Nu suport să mă…”

Declarațiile date de Teo Trandafir i-au lăsat pe toți mască.

Teo Trandafir, mărturisiri despre viața amoroasă. Cum arată bărbatul perfect pentru vedetă: "Nu suport să mă..."

Teo Trandafir este o femeie extrem de sinceră cu fanii ei. Vedeta nu s-a ascuns niciodată după deget. Ori de câte ori a avut ceva de zis, prezentatoarea nu s-a temut să o facă. Este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și are succes pe toate planurile. Ea petrece foarte mult timp și pe social media, unde ține legătura cu admiratorii ei; care nu sunt deloc puțini la număr.

Unii au impresia că știu totul despre ea, dar ea își surprinde susținătorii de fiecare dată. Recent, ea și-a deschis inima în fața lor și le-a vorbit despre un subiect sensibil. Mai exact, ea le-a spus acestora câteva lucruri esențiale despre viața sa personală. Chiar dacă pe plan profesional i-a mers de minune, Teo a avut mult ghinion pe plan personal și nu i-a fost deloc ușor.

Teo Trandafir și-a deschis inima în fața fanilor

Prezentatoarea de la Kanal D a fost căsătorită și a divorțat de două ori. Ultima dată ea a fost căsătorită cu Constantin Iosef, cel care a reușit să o facă din nou fericită. Căsnicia lor părea a fi una perfectă și extrem de puternică, dar s-a dovedit a fi una aflată la polul opus. Bărbatul i-a spus adio vedetei, după doar 6 luni de mariaj.

Teo Trandafir, mărturisiri despre viața amoroasă. Cum arată bărbatul perfect pentru vedetă: "Nu suport să mă..."

Din clipa aceea, percepțiile sale s-au schimbat complet și nu a mai fost văzută în compania vreunui alt bărbat. A decis să își concentreze atenția asupra creștterii fiicei sale, dar și asupra carierei sale. Este o femeie dedicată, care pune suflet în orice proiect și depune efoturturi zilnic pentru ca totul să îi iasă ca la carte. Recent, ea le-a spus tuturor cum ar trebui să arate bărbatul perfect pentru ea, iar ei au rămas muți de uimire.

„Am această cerință pentru bărbatul de lângă mine, ‘lasă-mă să trăiesc lângă tine așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine’. Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, nu suport să mă întrebi unde sunt, nu te voi întreba niciodată unde ești. Partenerii mei nu au auzit de la mine întrebarea unde ești și cu cine ești. Niciodată”, a mărturisit ea.