Prezentatoare i-a mărturisit lui Dan Bittman că după ce a terminat facultatea a lucrat ca vânzătoare, dar și ca secretară la radio.

”Am terminat facultatea cu nota 10. Nu am profesat nicio secundă. M-am angajat vânzătoare, secretară la un radio, și de aci încolo, de la cafele în sus, am tot funcționat.”, a spus vedeta la EVZ Capital.

Deși are mare succes, Teo nu și-a planificat cariera absolut deloc. Totul a venit de la sine. Cât despre căsătorie, Teo spune că nu a fost făcută pentru așa ceva.

”M-a convins Cotabiță care s-a însurat. Zice. Noi suntem monogami. Și am stat și m-am gândit, bă, nenică, da, eu sunt celibatar. Așa voi fi toată viața.”, a mai declarat Teo Trandafir.

Am cine să mă prindă

În dialogul cu Dan Bittman, prezentatoarea a dezvăluit că are pe cineva care îi este alături în momentele grele.

Teo: Eu am. Tu ai?

Dan Bittman: Bravo! Acum mă prind eu singur. Nu am. Copiii mă prind acum în brațe.

Cum arată o zi din viața lui Teo Trandafir?

”Prefer să fac bani!”. spune Teo.

Vedeta nu se dă înapoi de la nimic, dar nu face curățenie. Gătește, spală vasele, de călcat știe să calce, nu intră în panică. În rest, Teo postează pe rețelele de socializare, unde face furori de fiecare dată.

”Îi fac să râdă. Nu postez des, dar când postez, rup.”, a mai adaugat aceasta.

S-ar mai căsători a treia oară?

Întrebată dacă s-ar mai recăsători, Teo a precizat că este indecisă.

”În mod normal ți-aș fi spus nu, dar dacă eu clădesc lângă un partener, indiferent cine ar fi el, o viață, o casă, o mașină, la care am contribuit amândoi…Ținătorul meu trebuie să ducă ceva doarte greu și chiar dacă nu se vede, munca pe care le o depune și investiția lui sentimentală este uriașă. Eu nu pot să-l las pe omul ăla, în momentul în care eu mor, să fie victima unora care vor veni la succesiune și poate care nici nu mă cunosc.

Dacă nu-l știu de 7 ani, nu mă mărit cu el! Nu mai fac ce am făcut. Greșește cu mândrie și onoare, dar greșește o singură dată. Trebuie să știu tot. Trebuie să stai cu omul în casă. E băgat!

Eu nu trădez oamenii. Singurul meu avantaj e loialitatea.”, a dezvăluit Teo Trandafir la EVZ Capital.