Theo Rose este una dintre cele mai apreciate concurente de la ”Bravo, ai stil!”. Vedeta s-a făcut remarcată prin felul ei de a fi și prin sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată. Își păstrează mereu zâmbetul pe buze, indiferent de situația prin care este nevoită să treacă. În ultima vreme, ea s-a făcut remarcată și pe plan muzical.

Artista a lansat mai multe piese alături de cântăreți cunoscuție de la noi, precum Jean de la Craiova, Bogdan de la Ploiești sau Liviu Guță. Acestea au ajuns repede la inimile faniilor și au adunat milioane de vizualizări pe YouTube. Ea are o voce inconfundabilă, de care fanii s-au îndrăgostit din prima clipă.

Theo Rose este îndrăgostită nebunește de el

Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu nimeni altul decât nepotul lui Nea Mărin. Cei doi sunt împreună de trei ani, dar se iubesc la fel ca la început. Ei sunt de nedespărțit, iar el știe cum să o facă mereu fericită pe frumoasa concurentă de la ”Bravo, ai stil!”. Alexandru Leonte, iubitul ei, a fost și este mereu alături de ea în orice moment.

„Sunt fericită şi liniştită. Sunt cu Alex de 3 ani şi este pentru mine un sprijin extraordinar. Ne-am cunoscut la un eveniment la care cântam şi ne-am cam îndrăgostit. Am lăsat puțin timp să înțelegem ce se petrece cu noi, şi apoi ne-am mutat împreună. Dar, înainte de asta, l-am ținut puțin pe jar. Îmi place să îl tachinez.”, a spus Theo Rose, în cadrul unui interviu acordat revistei VIVA.

The Rose este îndrăgostită! Cine este bărbatul care i-a furat inima: ”Îi place să mă vadă fericită”

Cântăreața îl iubește la nebunie, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Nu de foarte multe ori, ea a dat detalii despre viața personală. Recent, ea și-a deschis inima în fața fanilor și le-a povestit despre cel care le-a furat inima. În plus, ea a dat detalii și despre cum a început povestea lor de iubire. Nepotul lui Nea Mărin este, de asemenea, foarte atent cu iubita lui și îi pregătește diverse surprize care îi umplu sufletul de bucurie.

„Îi place mult să îmi organizeze surprize. De 3 ani, aniversările mele sunt minunate datorită lui. Se gândeşte la toate detaliile şi îi place să mă vadă fericită. Face tot ce îi stă în putință să-mi fie bine, şi ăsta e un fenomen în ziua de azi.”, a mai povestit vedeta.