Theo Rose, mărturisiri cutremurătoare despre depresie. Vedeta a avut nevoie de terapie: „E greu pentru cel de lângă tine”

Theo Rose a vorbit despre trecutul ei. Mărturia ei curajoasă este un exemplu pentru mulți.

Probleme pentru Vlăduța Lupău! Ce s-a întâmplat cu avionul cu care trebuia să zboare spre București!

Theo Rose este una dintre cele mai puternice și apreciate concurente de la „Bravo, ai stil!”. Vedeta are toate șansele să fie marea câștigătoare a acestui sezon. Este apreciată atât de colegele sale, cât și de telespectatori. Tot timpul aceasta reușește să îi surprindă pe jurați cu ținute de senzație și se face deseori remarcată prin gusturile sale.

În plus, ea a ieșit în evidență în cadrul competiției și datorită vocii sale inconfundabile. Fiind genul de persoană pe care o vedem mereu cu zâmbetul pe buze, Theo transmite o energie pozitivă oriunde s-ar afla. Din acest motiv nu mulți sunt cei care știu cu adevărat cu ce probleme s-a confruntat vedeta în trecut.

Theo Rose: „Acum sunt bine”

A fost mereu extrem de rezervată când a venit vorba despre trecutul său. Cu toate acestea, la un moment dat ea a simțit nevoia să se descarce. Și-a deschis inima în fața admiratorilor și le-a vorbit despre perioada în care s-a confruntat cu depresia, despre care a avut multe de zise.

„Acum sunt bine, am apelat la terapie. Faptul că sunt aici, că sunt foarte ocupată și că petrecem foarte mult timp la filmări, mă ajută extrem de mult. Este o altă energie, interacționez în permanență cu alți oameni, te schimbi, te machiezi… Mă țin ocupată cât mai mult și încerc să fiu optimistă!”, a declarat Theo Rose în emisiunea prezentată de Ilinca Vandici.

Theo Rose, mărturisiri cutremurătoare despre depresie. Vedeta a avut nevoie de terapie: "Acum sunt bine"

Theo Rose este în prezent bine, dar a avut nevoie de terapie, pentru ca lucrurile să revină la normal. Din fericire a avut parte de susținerea celor dragi și a reușit să depășească multe momente dificile.

Se pare că are zile în care aceste stări încă îi mai dau mari bătăi de cap, în ciuda faptului că este extrem de fericită și se simte bine în pielea sa. A avut mare noroc cu partenerul ei de viață, care a fost alături de ea la fiecare pas și care i-a acordat toată atenția de care a avut nevoie.

„Este un om minunat și, cu toate  nu este mult mai mare decât mine susține. Avem o relație extraordinară, am evoluat împreunăCând ne-am cunoscut nici eu, nici el nu știam foarte bine cum  facem (…) Și mai este și frumos! E greu pentru cel de lângă tine  înțeleagă ce se întâmplă cu tine… M-a susținut în chestia asta, am apelat la terapie și sunt bine”, a mai adăugat cântăreața