Theo Rose se luptă, din nou, cu o boală cruntă! Ce se întâmplă cu îndrăgita artistă

Una dintre cele mai iubite interprete din România, Theo Rose se luptă cu o boală extrem de grea. Cum i s-a schimbat viaţa artistei.

Theo Rose se luptă, din nou, cu o boală cruntă! Ce se întâmplă cu îndrăgita artistă

Theo Rose trece prin clipe extrem de grele. A cunoscut succesul de mică şi a devenit rapid unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din România. Cariera sa este într-o continuă ascensiune, iar pe plan familial totul îi merge perfect. Cu toate acestea, Theo suferă de o boală care îi dă complet viaţa peste cap.

Pe lângă proiectele sale muzicale, Theo Rose este intens implicată în proiectul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Artista este concurentă în cel de-al şaselea sezon al fenomenului de modă urmărit de milioane de români. În cadrul emisiunii, Theo  a prins curaj şi a vorbit despre boala cu care se luptă de foarte mult timp. Iniţial, a vorbit despre aceasta la timpul trecut, însă acum lucrurile par să se schimbe.

Theo a povestit că înainte de concerte avea stări de greaţă şi abia îşi găsea puterile să urce pe scenă. Pentru ea, după consideră artista, acele momente au fost cele mai grele prestaţii din viaţa sa.

Theo Rose se luptă, din nou, cu o boală cruntă! Ce se întâmplă cu îndrăgita artistă

„M-am trezit într-o situație în care îmi era frică de orice apariție TV, de orice concert, vomitam înainte de orice apariție tv sau concert. Au crezut oamenii că sunt gravidă sau ceva. Nu puteam să mă controlez. Îmi era frică să cânt pe scenă.”, a povestit Theo Rose la un moment dat.

Acum câteva zile, în ultima ediţie concept a emisiunii de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, artista a povestit, cu lacrimi în ochi, că trece prin momente extrem de grele. Ea spune că este conştientă că se află într-o perioadă extrem de bună a vieţii sale, însă nu se poate bucura, cum trebuie, de tot ce se întâmplă în jurul său.

Tot mai mulţi artişti, loviţi de anxietate şi depresie

Cea care a înţeles-o pe deplin a fost Oana Radu, artista mărturisind că şi ea are mari probleme cu anxietatea. De altfel, juraţii Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu s-au oferit să o ajute cu această problemă. Anxietatea şi depresia sunt recunoscute drept bolile secolului.

Milioane de tineri suferă de aceste boli şi de cele mai multe ori, aceştia ajung la suicid sau la dezvoltarea unor probleme psihice greu de tratat. În timpul pandemiei, mai multe vedete chiar şi din România au recunoscut că se luptă cu depresia sau anxietatea.