Theo Rose și iubitul ei, pentru prima dată împreună la TV. Cum a început povestea lor de iubire: ”L-am ținut pe jar!”

Theo Rose și iubitul ei au mers într-un platou de televiziune pentru prima dată împreună. S-au descurcat de minune!

Theo Rose și iubitul ei, pentru prima dată împreună la TV. Cum a început povestea lor de iubire: ”L-am ținut pe jar!”

Theo Rose și iubitul ei, nepotul lui Nea Mărin formează unul dintre cele mai simpatice și îndrăgite cupluri din România. Cei doi se completeză perfect unul pe celălalt și se iubesc la nebunie. Au fost mereu rezervați când a venit vorba despre povestea lor de iubire. Multă vreme au preferat să se iubească în spatele camerelor de filmat și a aparatelor de fotografiat.

Odată cu trecerea timpului, cei doi îndrăgostiți au prins ceva mai mult curaj. Zilele acestea, ei au pășit pentru prima dată împreună într-un platou de televiziune. Theo Rose și Alex au fost invitați în cadrul emisiunii ”Showbiz Report” și nu au refuzat invitația. Cei mai fericiții au fost fanii celor doi, care i-au urmărit pe micile ecrane cu sufletul la gură.

Theo Rose și Alex, dezvăluiri despre povestea lor de dragoste

De când a intrat în competiția ”Bravo, ai stil!”, Tho Rose este din ce în ce mai cunoscută. Vedeta s-a făcut remarcată datorită vocii sale inconfundabile, cu care face furori de fiecare dată. În ultima vreme, frumoasa concurentă lansează hit după hit și se bucură de un succes imens. Dacă pe plan profesional îi merge bine, vrem să vă spunem că și pe plan personal o duce de minune.

De când l-a cunoscut pe nepotul lui Nea Mărin, viața i s-a schimbat complet. Multă lume știe că artista s-a confruntat cu depresia și a avut nevoie de terapie pentru a depăși momentele dificile. Alex, iubitul ei, a fost alături de ea în toate clipele grele și a susținut-o așa cum a știut el mai bine. În cadrul emisiunii ”Showbiz Report”, ei au fost mai sinceri ca oricând și au discutat despre frumoasa lor relație. Cum a început, de fapt, totul?

”L-am ținut pe jar! Și știți unde-l țineam pe jar? În fața blocului, în fața barierei acolo! Noi am făcut cunoștință oficial în urmă cu vreo 7-8 ani, dar nu mi-a atras atenția”, a declarat Theo Rose.

Theo Rose și iubitul ei, pentru prima dată împreună la TV. Cum a început povestea lor de iubire: ”L-am ținut pe jar!”

”Noi ne știam de ceva timp. Nu ne-am cunoscut fix când a fost să fim împreună și ușor ușor s-au întâmplat lucrurile. Ne-am cunoscut prin sora ei, Raluca. Nu a durat foarte mult, am vorbit pe Instagram și după ne-am văzut. A cedat repede. Ți se pare că am nevoie de prea multe? (n.r. râde)”, a spus Alex.