Concurenta de la Chefi la Cuțite, Roxana Blenche se numără printre surprizele acestui sezon.  Ea a reușit să aibă mereu preparate neașteptate și extrem de gustoase. Însă ea nu oferă surprize doar în bucătărie, ci și în afara acesteia, iar fanii nu pot decât să se bucure.

Roxana Blenche apariție surprinzătoare pe rețelele de socializare

Recent concurenta a postat o serie de fotografii, în care a renunțat la tunică și cu ajutorul unui machiaj îndrăzneț, le-a arătat tuturor cât este de încrezătoare chiar și atunci când nu gătește.
Încă de când a venit la preselecții, Roxana a reușit să demonstreze cât este de ambițioasă. Nu numai că a reușit să intre în concurs, dar a și reușit să treacă de cele 13 probe și să-i surprindă pe chefi cu preparatele sale. Ea chiar a declarat în timpul preselecțiilor că, după atâtea sezoane, a venit momentul să câștige și o femeie.

Desigur, concurenta din echipa Bulinelor nu-și încântă fanii doar cu prestațiile din bucătăria Chefi la Cuțite, ci și cu postările pe care le are pe social media.

Roxana a postat recent o serie de fotografii, în care apare complet schimbată. Desigur, susținătorii au fost extrem de încântați să o vadă în această ipostază. În pozele publicate, Blenche pare o luptătoare din filmele cu vikingi. Pe lângă machiajul de culoare închisă, ea pare că are o jumătate de față acoperită cu aur.

 Toți o știu de la Chefi la cuțite, însă iată cum arată Roxana Blenche în timpul liber!
Foto: Facebook/ Roxana Blenche

Pozele care au reușit să strângă numeroase comentarii și aprecieri, dar și să evidențieze aura de luptătoare a concurentei. Prietenii viruali nu i-au lăudat doar apariția, dar și felul în care a reușit să depășească fiecare probă, în cadrul concursului.

Concurenta din echipa bulinelor a luat parte și la alte competiții

Roxana Blenche nu este pentru prima dată când participă într-o competiție. Ea a dezvăluit că a mai luat parte și în trecut la alte competiții care au avut loc la nivel internațional. Și chiar a ajuns să reprezinte România alături de chef Cezar Munteanu.

“Am fost și în alte competiții, internaționale, am reprezentat România la Milano, alături de chef Cezar Munteanu. Am început în bucătărie alături de Michael Pascali, câștigător Iadul bucătarilor. Știu că aici e mai greu, dar vreau să demonstrez că pot”, a mărturisit Roxana Blenche.

Chiar dacă atunci când a intrat în competiție, Roxana a fost aleasă de chef Cătălin Scărlătescu, ea a trebuit să meargă în echipa bulinelor. După ce cu ajutorul unei amulete foarte puternice, chef Florin Dumitrescu a reușit să o aducă la el în echipă. Și se pare că decizia sa a fost una foarte inspirată. Mai ales că Blenche are șanse foarte mari să ajungă în finală.