Echipele de salvare continua cautarile, iar sotia acestuia a facut un apel disperat pe Facebook! Cei doi se casatorise cu doar o zi inainte de tragedie!

Tânărul de 28 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care a căzut ieri seară în râul Jiu, se căsătorise doar cu o zi înainte. Soția bărbatului, care este însărcinată, a făcut un apel pe pagina personală de Facebook prin care și-a îndemnat prietenii și cunoscuții să se roage ca acesta să fie găsit în viață.

„Vă rog, rugaţi-vă pentru soţul meu, să îl găsească în viaţă, din ultimele mele puteri“, au fost cuvintele tinerei. Doi bărbaţi de 28 şi 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu se deplasau, aseară, cu o barcă pneumatică din direcţia municipiului Târgu Jiu către oraşul Rovinari. Mihai Laurenţiu Beuran, de 28 de ani, s-a dezechilibrat şi a căzut în râul Jiu.

„La faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Gorj, care a reuşit să-l preia pe bărbatul de 35 de ani, din barca ce rămăsese imobilizată de curenţi în zona digului. În continuare, au fost efectuate căutări în zona adiacentă digului, însă Beuran Mihai Laurenţiu nu a mai fost găsit.

În momentul în care a căzut din barcă, acesta purta o pereche de pantaloni scurţi de culoare neagră, fără alte elemente de vestimentaţie. Semnalmente: 1,65-1,70m înălţime, aproximativ 70-80 kg, păr şaten, ochi căprui, fără semne particulare”, informează reprezentanţii Poliţiei Gorj.