Chiar dacă cei doi nu au avut, niciodată, o relație bună, părintele Oanei abuzându-o și lovind-o în repetate rânduri în copilărie, soția lui Viorel Lis face tot posibilul pentru a-și transporta părintele înapoi în România, pentru înmormântare.

Clipe cumplite pentru faimoasa Oana Lis. Soția fostului primar al Capitalei este în doliu și trece prin cea mai mare dramă a viețiii sale, după ce și-a pierdut părintele. Tatăl Oanei a murit marți, 13 aprilie, în reședința lui din Spania. Familia răposatului face tot posibilul pentru a-i transporta trupul neînsuflețit în România, pentru a avea parte de o înmormântare creștinească, după orânduielile Bisericii.

Soția lui Viorel Lis este distrusă și nu știe încotro să o ia. Vestea că tatăl ei s-a stins din viață a venit ca o lovitură cumplită pentru celebra blondină, care încearcă, alături de fratele ei, să-și aducă părintele cât mai repede acasă. Chiar dacă relațiile dintre Oana Lis și tatăl ei nu au fost, niciodată, atât de apropiate se adeverește vorba care spune că „sângele apă nu se face”.

Oana Lis a fost bătută și abuzată de tatăl său, în copilărie

Acum câțiva ani, Oana Lis a povestit în cadrul emisiunii „Poftiți pe la Noi”, de la Antena 1, că a trecut printr-un adevărat calvar, în copilărie. Tatăl ei se purta precum un tiran, o maltrata, bătea și abuza pe fiica lui, lucruri care ar traumatiza orice om. Cu toate acestea, oana Lis a găsit puterea de a-și ierta părintele pentru toate atrocitățile pe care i le-a făcut în adolescență.

Tata e din Oneşti, dar n-am mai fost niciodată aici, am amintiri grele. Mă bătea, nu-mi dădea să mănânc, beam apă de la animale şi voia să mă mărit cu un cioban, deja rezolvase totul. Nu mi-e ruşine să recunosc că tatăl meu m-a abuzat şi sexual. Nu mai vorbesc cu familia mea.

De asta mănânc mult acum pentru că n-am avut ce mânca. Mama a murit când aveam 13 ani. Eu la 14 ani voiam să mă omor, dar am mers mai departe. Pentru mine Viorel e familia mea. Nu am stat cu Viorel pentru bani, ci pentru că mi-a oferit respect şi siguranţă”, a declarat, cu ochii în lacrimi, Oana Lis, luni, în emisiunea „Poftiţi pe la noi” de la Antena 1.