Trucuri cu ajutorul cărora poți părea mai suplă. Aplică-le și trăiește magia!

Apelează la trucuri pentru a părea mai suplă.

Trucuri cu ajutorul cărora poți părea mai suplă. Aplică-le și trăiește magia!

Chiar dacă nu au corpul celebrelor manechine de pe cele mai mari podiumuri, nu-ți face griji, pentru că există multe soluții și pentru tine! Aceste mici trucuri te vor face să arăți formidabil chiar dacă ai câteva kilograme în plus. Cu toții vor observa o schimbare și cu siguranță te vor complimenta.

1. Foarte importante sunt culorile pe care le alegi

Este indicat să știi care culori te avantajează și care nu. Pentru a părea mai suplă, recomandat este să porți haine de culoare închisă, iar în partea de sus poți purta fără probleme haine în culori vii, în culorile tale preferate,

2. Nu te sfii să porți accesorii

Chiar dacă nu porți mărimea M sau S, este foare indicat să porți accesorii de orice fel. Pantofii cu toc reprezintă un artificiu pe care toate femeiel ar trebui să-l folosească. Nu doar că oferă impresia unor picioare mai lungi, dar oferă și un plus de feminitate. Pe lângă acest lucur, puteți folosi cu un real succes cu poșete sau cordoane subțiri.

3. Fii foarte atentă la ce croială au hainele tale

Evită să porți haine care îți sunt extrem de largi sau haine care îți sunt extrem de mulate. În ambele cazuri nu vei face decât să mai pui câteva kilograme în plus. Optează pentru cele în care te simți confortabil, nici prea strâmte, dar nici prea mulate.

Trucuri cu ajutorul cărora poți părea mai suplă. Aplică-le și trăiește magia!

4. Poartă decolteuri în V

Decolteurile adânci în V alungesc optic truchiul. Pe lângă faptul că bustul tău superb va fi scos în evidenţă, silueta va părea mai înaltă şi implicit mai slabă.

5.Poartă lenjerii modelatoare

Lenjeriile modelatoare pot face minuni. Sunt foarte elastice şi îţi modelează silueta până ajungi aproape de perfecţiune.

6. Poartă pantaloni cu talia potrivită

Indiferent ce pantaloni sunt la modă, dacă ai colăcei sau burtică de ascuns, poartă pantaloni cu talie medie sau înaltă. Îţi modelează silueta şi îţi marchează talia, creând impresia unei siluete X.